Έξαλλος ο Μικρούτσικος με την Χριστοπούλου: «Κανιβαλισμός είναι το πλυντήριο, που κάνει για τον Πορτοσάλτε…»

«Πλυντήριο είναι, που βγαίνει η ίδια στην τηλεόραση και μάλωνε με τον άντρα της στα δικαστήρια»

Must Read

Θέμα προς συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η αποκάλυψη που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την σχέση που είχε με την Όλγα Τρέμη όταν ήταν φοιτητές.

Ο παρουσιαστής δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια με πολλούς να ισχυρίζονται πως εξέθεσε δημόσια την δημοσιογράφο.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν αξίζει σε οποιαδήποτε κυρία αυτό, για το πώς ήταν η πρώτη φορά που έκανε έρωτα»

Ανάμεσά τους και η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θεώρησε πως αυτό που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν «Κανιβαλισμός».

Την δική του απάντηση όμως ήθελε να δώσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τις δηλώσεις του και ξεσπά κατά της booker μοντέλων.

«Αυτό που έγινε με την Όλγα δεν έγινε όσα ήμασταν μαζί με τη Σοφία. Εγώ όταν είχα βγει από το νοσοκομείο είχα πει ότι με τρομοκράτησε το τσουνάμι αγάπης…Εγώ το είπα αυτό γιατί σε πολλά λόγια έβλεπα το ”να σαι καλά” και σε πολλά λόγια είδα το ”γιατί έζησες” και σας το λέω ειλικρινά.

Υπάρχουν συγκεκριμένοι και θα έρθω στην κυρία Χριστοπούλου, που έγραψε ένα κείμενο περί τρέμω, τρέμεις, τρέμει και έκλεισε με τη λέξη ”κανιβαλισμός”. Τι είναι κανιβαλισμός, που είπα μια μια ιστορία έρωτα; Τα δικά μου τα κίνητρα τα εξήγησα…έχω ένα ιδίωμα με τις γυναίκες, παίρνω την ευθύνη.

Ήμουν μεγαλύτερος και παίρνω την ευθύνη…η περιγραφή μου για την Όλγα είναι τρυφερή...δεν έχω το τηλέφωνό της, αλλά θα ένιωσε η Όλγα την τρυφερότητα αυτής της εποχής!

Κανιβαλισμός είναι το πλυντήριο, που κάνει για τον Άρη Πορτοσάλτε, το Love island και το πελατάκι της την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πλυντήριο είναι, που βγαίνει η ίδια στην τηλεόραση και μάλωνε με τον άντρα της στα δικαστήρια.

Καλύτερα να κοιμάμαι με μία αρκούδα παρά με τοξικούς ανθρώπους, άρα συναναστροφές μαζί σου ΓΙΟΚ…», είπε με έντονο ύφος.




Η Έλενα Χριστοπούλου, μη γνωρίζοντας για τα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνη από τον γνωστό παρουσιαστή, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» στην οποία εμφανίζεται, τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα με αρκετά αιχμηρό τρόπο.

«Διαφωνώ πολύ με το twitter και με πάρα πολλά πράγματα που έχουν γραφτεί γιατί λένε “πως εκθέτεις έτσι μια σοβαρή γυναίκα” μια “μεγάλη σοβαρή γυναίκα”. Δεν υπάρχει σοβαρή και ασόβαρη γυναίκα. Είναι μια γυναίκα που αν θέλει να πει κάτι για το προσωπικό της ερωτικό βίο μπορεί μόνη της κάποια στιγμή η γυναίκα αυτή να μιλήσει και να πει κάτι, αν θέλει. Δεν ξέρω αρχικά ποιον βοηθάει, τι κέρδος υπάρχει με αυτό (να γίνει αυτή η αναφορά)», ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια αποκαλύφθηκε πως κανείς δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με την Όλγα Τρέμη, διότι μετά τον χαμό που έγινε, εκείνη έχει κλειστό το κινητό της.

Με αφορμή αυτό, η Έλενα Χριστοπούλου συνέχισε: «Δεν νομίζω να αισθάνεται πολύ ωραία η κυρία Τρέμη με αυτό που συμβαίνει ξαφνικά. Εμείς, να το κάνω πιο λαϊκά, με ένα survivor και έναν Μάριο Πρίαμο και το πως έχει φερθεί στην Ελευθερία Ελευθερίου, στην Καρολίνα, στην Έλενα στην Μαρία, είμαστε εδώ όλες οι εκπομπές και λέμε απάνθρωπος και ξαφνικά έρχεται ο κύριος Μικρούτσικος ο οποίος και αυτός έχει πάρει θέση για κάποια πράγματα κατά άλλων ανδρών και κάνει το χειρότερο, δηλαδή κρεμάει έναν άνθρωπο. Ποιο savoir vivre που επιτρέπει σε έναν άνδρα, όποιος κι αν είναι αυτός, να εκθέσει έτσι μία γυναίκα. Για τα ερωτικά δεν μιλάει ένας σοβαρός άνθρωπος».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This