Έφη Παπαθεοδώρου για τη «Θεοπούλα»: «Αυτήν τη γιαγιά ήθελαν να την έχουν όλα τα παιδιά»

«Δεν ήταν γκρινιάρα γιαγιά, αλλά τρελή, έχω πολλά στοιχεία της» ανέφερε η ηθοποιός

Must Read

H Έφη Παπαθεοδώρου έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στην κομψότητα που κληρονόμησε από τη μητέρα της, στην επιλογή της να μην παντρευτεί, στην συνεργασία της με την μεγάλη Έλλη Λαμπέτη, στους έρωτες που έζησε, στους ρόλους που την επέλεξαν να κάνει αλλά και στον ρόλο που την καθόρισε, αυτόν της «Θεοπούλας.»

«Δεν ήταν γκρινιάρα γιαγιά, αλλά τρελή. Έχω πολλά στοιχεία της. Για παράδειγμα, μπορεί να πω πράγματα που θα έπρεπε να βουτήξω πρώτα την γλώσσα στο μυαλό μου και μετά λέω “ωχ τι είπα”», ανέφερε χαρακτηριστικά για το ρόλο της «Θεοπούλας» στο Παρά Πέντε.

«Αυτό που με ικανοποίησε ήταν ότι επιτέλους μπορούσα να δίνω στον κόσμο αυτό που είχα από τη φύση μου, το γέλιο και το δάκρυ σαν ηθοποιός. Αυτό ήταν μεγάλη ικανοποίηση και κάπου πήρα και την εκδίκησή μου, γιατί με είχαν αποκλείσει πολλές φορές», δήλωσε.

Ανέφερε πως επειδή δεν έκανε για τον ρόλο της «μοιραίας γυναίκας», είχε δεχτεί πολλές απορρίψεις στον χώρο της υποκριτικής.

«Προφανώς, δεν ήμουν εμφανισιακά η γκόμενα. Δεν τους πήγαινα, ήθελαν κάτι άλλο και διάφορα άλλα πράγματα που δεν τα βλέπουν σε εμένα. Δεν είχα χτυπήσει πολλές πόρτες, γιατί δεν είχα οικονομική ανάγκη, δεν ήθελα κιόλας να εξευτελίζομαι. Ξέρεις τι είναι ένα νέο παιδί να χτυπά την πόρτα, να σε έχουν στη σειρά, να σου λένε σας ευχαριστούμε πολύ και θα σας ειδοποιήσουμε; Είναι πληγή μεγάλη που δεν μπορούσα να την αντέξω», εξομολογήθηκε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This