Ορέστης Τζιόβας: «Είπα ότι είμαι bisexual γιατί σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας»

«Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για κάτι που έχω πει» δήλωσε ο ηθοποιός

Must Read

Ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έχει κάνει παλαιότερα σχετικά με τη σεξουαλικότητά του και πόσο αυτές επηρέασαν ή όχι την καριέρα του, στο αν του αρέσει να συνεργάζεται με άτομα που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική, στα επαγγελματικά του σχέδια και στην προσωπική του ζωή την οποία επιθυμεί να κρατά αυστηρά ιδιωτική και να μην εκτείθεται.

Δείτε τι έχει πει παλαιότερα ο Ορέστης Τζιόβας εδώ και εδώ 

«Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για κάτι που έχω πει. Την εμπιστεύομαι την παρόρμηση. Τα επί τόπου που έχω κάνει στη ζωή μου δεν τα μετανιώνω, γενικά το βρίσκω πολύ λάθος να μετανιώνω για πράγματα» είπε αρχικά ο ηθοποιός για τον αυθορμητισμό που τον διακρίνει.

Όσο για τα λεγόμενά του γύρω από τη σεξουαλικότητά του, ο Ορέστης Τζιόβας ανέφερε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα. «Δεν θέλω να αναφερθώ στη δήλωσή μου για τις bisexual ανησυχίες. Έχω πει πάρα πολλά γι’ αυτό. Ο σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας και έγινε ακριβώς, όπως το ήθελα. Τα μηνύματα που έλαβα από ανθρώπους που μου είπαν “μπράβο που μιλάς” μου αρκούν και είμαι πολύ καλά με αυτό. Υπάρχουν φυσικά και φίλοι μου που μου λένε, “τι θες και μιλάς;”, αλλά εντάξει, ο καθένας όπως θέλει», σημείωσε.

Ωστόσο, δεν τον ενδιέφερε καν αν η συγκεκριμένη του δήλωση επηρέαζε αρνητικά τη δουλειά του. «Δεν το σκέφτηκα καν. Ας με αντιμετωπίσει ο καθένας όπως θέλει. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπισή του, για την πράξη του και τις απόψεις του. Αν δεν συμφωνούμε, καλύτερα να μη συμφωνούμε και να μη δουλεύουμε και μαζί. Στη δουλειά μας είναι σπάνιο να βρεις ευθείς ανθρώπους», εξήγησε.

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, δήλωσε: «Με ενοχλούσε που οι περισσότεροι με έμαθαν από τη σχέση μου με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Θα προτιμούσα να με είχαν μάθει μέσα από τη δουλειά μου. Συμβαίνουν όμως, αυτά. Πλέον χειρίζομαι καλύτερα ερωτήσεις για την προσωπική μου ζωή. Γενικά, διαχειρίζομαι καλύτερα όλο το κομμάτι της διασημότητας».

Επίσης εξήγησε πως δεν το βρήκε καθόλου κακό το ότι έχει δουλέψει σε περιόδους που δεν είχε δουλειά στο θέατρο ως σερβιτόρος ενώ βρίσκει λάθος το να βγάζει λεφτά μέσω του Instagram, καθώς θεωρεί πως αυτό δεν είναι ένα εργαλείο δουλειάς.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This