Τίνα Μεσσαροπούλου για Όλγα Τρέμη: «Την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη»

Όσα είπε η Όλγα Τρέμη στην δημοσιογράφο για την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Must Read

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν λίγες ημέρες μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό, αποκάλυψε πως στα νιάτα του είχε σχέση με την Όλγα Τρέμη. Η δήλωση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, με πολλούς να υποστηρίζουν πως ο γνωστός παρουσιαστής εξέθεσε δημόσια την αξιόλογη δημοσιογράφο.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν αξίζει σε οποιαδήποτε κυρία αυτό, για το πώς ήταν η πρώτη φορά που έκανε έρωτα»

Ο ίδιος προσπάθησε να δικαιολογηθεί με το επιχείρημα ότι το είπε στον δημοσιογράφο πιστεύοντας ότι η συνέντευξη είχε τελειώσει.

Παρόλα αυτά το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση και πολλοί διάσημοι σχολίασαν αρνητικά τις δηλώσεις του. Ανάμεσα τους και η Έλενα Χριστοπούλου η οποία έκανε λόγο για κανιβαλισμό, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να γίνεται έξαλλος και να της απαντάει αναφερόμενος μάλιστα και στην προσωπική της ζωή.

Ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του αναφορικά με την δική του τοποθέτησή.

«Νομίζω ότι έχει πάει αλλού το θέμα. Αντιλαμβάνομαι και τον Ανδρέα Μικρούτσικο που θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να πει την άποψή του, και δεχόμαστε αυτό που λέει ότι το έκανε από αφέλεια. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπορεί να είναι αφελής. Από την άλλη αυτό που είπε ότι χτυπούν την εκπομπή, δε νομίζω ότι χτυπάει κανείς τη συγκεκριμένη εκπομπή διότι τα λεγόμενα του Ανδρέα ήταν σε περιοδικό. Επίσης δεν χτυπάμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά χτυπάμε αυτό που είπε», ανέφερε ο δημοσιογράφος με την Ελεονώρα Μελέτη να συμπληρώνει ότι: «Δεν θα το ξαναγγίξουμε το θέμα αυτό, έκανε τον κύκλο του. Είδαμε όλες τις διαστάσεις, από εκεί και πέρα όντως έγινε μία πατάτα χοντρή. Είναι μία χοντρή πατάτα, θα το πω έτσι.

Έπρεπε να υπερασπίσουμε μία γυναίκα, η οποία άθελα του Ανδρέα Μικρούτσικου – εγώ το δέχομαι – εκτέθηκε και μέχρι εκεί. Από εδώ και πέρα, θα σεβαστούμε την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου. Την αγάπη μας σε όλους, δεν χτυπάμε καμία εκπομπή, αγαπάμε όλους τους συναδέλφους».




Ενώ πολλοί εξέφρασαν την άποψη τους για τα λεγόμενα του παρουσιαστή, η παρουσιάστρια ειδήσεων όμως κράτησε σιγήν ιχθύος.

Ωστόσο επικοινώνησε μαζί της η Τίνα Μεσσαροπούλου και μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πως η Όλγα Τρέμη έχει επηρεαστεί από το συγκεκριμένο θέμα, παρόλα αυτά δεν θέλει να δώσει περεταίρω έκταση.

«Δεν θέλω να μιλήσω εξ’ ονόματος της Όλγας Τρέμη, ούτε έχω και την άδεια. Το μόνο που θα σας πω αυτό που εξέλαβα εγώ ως Τίνα, σε μία προσωπική κουβέντα, είναι ότι την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη. Αυτό που είμαστε όλοι μας. Εγώ που τη ξέρω, δεν την άκουσα χαμογελαστή να διασκεδάζει. Είναι ένας άνθρωπος που κατά καιρούς έχει δεχτεί διάφορα πυρά, γνωρίζει πώς είναι όλη αυτή η κατάσταση και δεν θέλει περαιτέρω έκταση», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This