Μαρίνα Τσιντικίδου: Σπάνια εμφάνιση για την πρώην Σταρ Ελλάς

Που την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

Must Read

H Μαρίνα Τσιντικίδου πραγματοποίησε μια σπάνια εμφάνιση το βράδυ της Τετάρτης καθώς παραβρέθηκε στην παρουσίαση της συγγραφέως Βάσιας Μαυράκη που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό βιβλιοπωλείο στο Σύνταγμα.

Η Σταρ Ελλάς 1992 επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο σατέν φόρεμα τύπου lingerie με ντραπέ ντεκολτέ τα οποία συνδύασε με μαύρο οπάκ καλσόν και μαύρα μποτάκια με κορδόνια. Το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς τόνους.

Να θυμίσουμε πως το 2009 η Μαρίνα Τσιντικίδου κατέβηκε υποψήφια βουλευτής στην Πιερία με τη Νέα Δημοκρατία και είχε αναφερθεί σε αυτό σε συνέντευξη που έδωσε το 2022 στην εκπομπή «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα» στο Open.

«Μετάνιωσα που άκουσα άλλους ανθρώπους. Πλέον, ακούω το ένστικτό μου και όταν μου λέει να κάνω κάτι θα το κάνω. Ένα τεράστιο λάθος που έκανα, είναι που έβαλα υποψηφιότητα για βουλευτής. Είναι τόσο πολύ ενάντια στην ιδιοσυγκρασία μου όλο αυτό, αντιμετώπισα ένα είδος ανθρώπων που δεν το γνώριζα και δεν μου αρέσει καθόλου».

Στη συνέχεια, το μοντέλο εξήγησε: «Δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα με εμπιστευτεί, θα με συμπαθήσει αρκετά και θα λάμβανα 5.000 ψήφους. Είχα κοντά μου ανθρώπους που με στήριξαν πολύ και άλλους που μου φέρθηκαν απαίσια. Ήταν μια εμπειρία που με γέρασε. Δεν είναι καλές εμπειρίες αυτές».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This