Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Επειδή για αρκετό διάστημα θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και εντατικά με τις σχέσεις σας, είναι πολύ σημαντικό να μην κινηθείτε απερίσκεπτα ή να κάνετε ενέργειες που θα μπορούσαν να χαλάσουν το όλο κλίμα. Θα χρειαστεί να περιορίσετε την ανησυχία και το άγχος σας για να είστε πιο προσεκτικοί σε εργασίες που απαιτούν χειρισμό μηχανημάτων. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή σας. Οι πολλές επαφές και οι μετακινήσεις θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε και να δείχνετε καλύτερα από πριν, ενώ αλλάζοντας παραστάσεις θα αρχίσετε να λάμπετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να είναι το κέρδος σας δεδομένο, αξιοποιήστε τις γνωριμίες που θα κάνετε στον επαγγελματικό χώρο. Μπορεί να υπάρχουν μερικές εντάσεις, αλλά θα σας δοθούν λύσεις, ενώ παράλληλα θα έρθουν στο φως οι πράξεις κάποιων ατόμων του περιβάλλοντός σας που δεν είχατε καταλάβει ότι στην πραγματικότητα ήταν εχθροί σας. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, επανεξετάστε πρακτικές και εκσυγχρονίστε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύετε. Προσέξτε τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε πριν αποτολμήσετε μια σοβαρή τοποθέτηση χρημάτων. Θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για να κινηθείτε με άνεση, όμως θα χρειαστεί να αξιοποιήστε με έξυπνο τρόπο τις εμπιστευτικές πληροφορίες που θα πάρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε την απόδοσή σας να πέσει, βασιζόμενοι στο γεγονός πως οι άλλοι θα είναι συνέχεια εκεί να σας βοηθούν στα δύσκολα. Ακόμα κι αν στην περίπτωσή σας δεν ισχύει, πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως στα ωραία είναι όλοι εκεί, αλλά στα άσχημα απουσιάζουν, οπότε φροντίστε να διατηρήσετε την ενέργειά σας στο μάξιμουμ, ώστε να έχετε δυνάμεις οποτεδήποτε τις χρειαστείτε. Το πλανητικό σκηνικό σάς οπλίζει με θάρρος και σας δίνει αρκετές νέες ιδέες. Μετατρέψτε το άγχος που έχετε σε δράση για να έχετε σημαντικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περιορίστε τα έξοδά σας, μεταθέτοντας αγοραστικές σας επιθυμίες για αργότερα. Φροντίστε περισσότερο όποιο στόχο σας κολλάει, πρέπει να τροποποιηθεί ή να αλλάξει. Με διορθωτικές ενέργειες θα καταφέρετε να διευκολύνετε την πορεία σας. Μπορεί κάποια εξωτερικά γεγονότα να διαταράσσουν την ηρεμία σας, αλλά ο παράγοντας της τύχης θα σας βοηθήσει να μη χάσετε έδαφος. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση και στη συμπεριφορά σας. Παράλληλα καθορίστε τις θέσεις σας για να μπορείτε να καλύψετε καλύτερα τις συναισθηματικές και τις οικονομικές ανάγκες σας. Μην αφήσετε παρασκηνιακές καταστάσεις να σας διχάζουν μεταξύ ελπίδας και άγχους.

ΛΕΩΝ: Είστε αρκετά ευαίσθητοι και ο σύντροφός σας δυσκολεύεται να κατανοήσει τον υπέρμετρο ρομαντισμό σας. Αν όμως στην προσπάθειά σας να τον ταρακουνήσετε αρχίσετε να παίζετε παιχνίδια γοητείας, θα κάνετε τη σχέση σας να υποφέρει και δεν θα κερδίσετε τίποτα. Αν ξεπεράσετε τα όρια, να είστε έτοιμοι να δεχτείτε τελεσίδικες αποφάσεις από το έτερον ήμισυ. Μην αφήσετε τη φθορά να δηλητηριάσει την ερωτική σας ζωή και μην παίζετε το ρόλο του θύματος, που δε σας ταιριάζει. Ο ψυχισμός σας υποφέρει λόγω συνεχών συναισθηματικών αλλαγών και ο εκνευρισμός σας μπορεί να προκαλέσει εύκολα ρήξη στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν καταφέρετε να μείνετε για λίγο μόνο με τον εαυτό σας, θα δείτε καθαρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Στη συνέχεια, ακόμα κι αν οι αναλυτικές συζητήσεις δεν αντιπροσωπεύουν τον σύντροφό σας, προχωρήστε ακάθεκτοι. Φροντίζοντας αυτή τη φορά να είστε ειλικρινείς και περνώντας σε εξομολογήσεις, θα θέσετε νέες βάσεις που θα βοηθήσουν τη σχέση σας να λειτουργεί ομαλά. Επειδή υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχετε επιστροφές του παρελθόντος που θα διεκδικούν εκ νέου την καρδιά σας, σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ: Οι αδέσμευτοι συνεχίζετε να απολαμβάνετε την ελευθερία σας, όμως μια τυχαία συνάντηση θα αλλάξει συθέμελα τη ζωή σας, αφού ενώ εσείς θα είστε επιφυλακτικοί νομίζοντας πως αυτό το άτομο δεν σας παρέχει τα εχέγγυα που θέλετε και τη σταθερότητα για να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση, στην πραγματικότητα θα σας προσφέρει ακριβώς το αντίθετο. Η εβδομάδα θα είναι γεμάτη ευκαιρίες, ώστε να μην μείνετε μόνοι, αρκεί να αποφασίσετε να βγαίνετε έξω πιο συχνά, ακόμα και να ταξιδέψετε. Οι πολλές επαφές θα πολλαπλασιάσουν τα καινούργια άτομα στη ζωή σας και θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σίγουρα έχει μεγαλώσει κατά πολύ η ανάγκη σας για απόλυτη αγάπη, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να τη διεκδικήσετε δεν είναι προβάλλοντας την ανασφάλειά σας ή ταυτίζοντας τον εαυτό σας με άλλους. Δώστε ηθική αλλά και πρακτική συμπαράσταση σε οικογενειακά πρόσωπα που χρειάζονται τη βοήθειά σας, για να την πάρετε κι εσείς αργότερα. Μην αφήσετε τα κενά που νιώθετε στις σχέσεις σας να διογκωθούν, χωρίς να κάνετε κάτι για να αλλάξετε τα δεδομένα, γιατί θα αρχίσετε να επαναστατείτε και οι γύρω σας δεν θα καταλαβαίνουν τον λόγο, αφού δεν θα έχετε εκφράσει τις ανησυχίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού δεν μπορείτε να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας, επιβάλλεται να κινηθείτε διαλλακτικά στις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί ακόμα και αυτές που θα σας φανούν δελεαστικές θα σας βάλουν αργότερα σε οικονομικές περιπέτειες. Δεν πρέπει, λοιπόν, να σας παρασύρει η βιαστική επιθυμία για έξοδα. Παράλληλα, μην αμελήσετε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε τρίτους, καθώς αργότερα θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Δεν θα λείψουν μερικά εμπόδια και αιφνίδιες εμπλοκές που θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τα νεύρα σας. Θα υπάρχει διευκόλυνση στις επαφές σας με τρίτους και κάποιες από αυτές θα φέρουν νέες προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να νιώθετε αυτό το διάστημα ότι δεν αναπνέετε ελεύθερα, αφού τον τελευταίο καιρό υποφέρετε από την έλλειψη κατανόησης από την πλευρά του συντρόφου σας, αλλά δεν πρέπει να υπερβάλλετε. Στην πορεία οι εντάσεις θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν και θα ηρεμήσετε. Είναι πιθανόν να αντιλαμβάνεστε περίεργα και διαφορετικά τα πράγματα από το πώς έχουν και αυτή θα είναι η αιτία που θα σας κάνει να παρεξηγείτε όσα σάς λέει ή θα τον αναγκάσει να σας ασκεί σκληρή κριτική. Ομως είναι διαρκώς στο πλευρό σας και σας δίνει αγάπη και δύναμη για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν προκύψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θυμηθείτε να είστε απλόχεροι στα αισθήματά σας προς τον σύντροφό σας για να πράξει και εκείνος το ίδιο προς εσάς. Μην αφήσετε τρία πρόσωπα να μπουν στη σχέση σας και να βάλουν «νάρκες», ακόμα κι αν πιστεύετε ότι δεν πρόκειται να επιχειρήσουν κάτι που θα σας φέρει αναστάτωση. Είναι η στιγμή που ίσως κάποιες από τις φιλίες σας δείξουν τα αγκάθια τους, οπότε είναι καλύτερα να είναι μακριά από τη σχέση σας. Εφόσον αγαπάτε τον σύντροφό σας και θέλετε να συνεχίσετε να πορεύεστε μαζί, επιβάλλεται να διατηρήστε χαμηλούς τόνους και να βάλετε στην άκρη πείσματα και εγωισμούς.

ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμα κάποια νεύρα που θα σας γεμίζουν στρες και άγχος. Ξεπεράστε ψύχραιμα και κυρίως διπλωματικά διαφωνίες που υπάρχουν στο περιβάλλον σας για να έρθετε σε ισορροπία και να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε αυτούς που δείχνουν το ενδιαφέρον τους προς εσάς. Αφήστε να σας πλησιάσουν και αρχίστε να βλέπετε τους άλλους καλοπροαίρετα και πιο θετικά, ώστε να αντιληφθούν τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας, που δεν είναι και λίγα. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να γίνετε στον έρωτα το ίδιο δυναμικοί και αποφασιστικοί, όπως είστε και στον επαγγελματικό τομέα σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This