Γιώργος Λιάνης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Aνοίγει μια ρόμπα, δείχνει το στήθος της και μου λέει “πάρ’ το”»

Must Read

O Γιώργος Λιάνης έδωσε μια άκρως πικάντικη συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» στην οποία έκανε πολλές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Ο Γιώργος Λιάνης ενώ αναφερόταν στη σχέση του με την Αιμιλία Υψηλάντη, εξομολογήθηκε πως είχε και ένα σύντομο ειδύλλιο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη περιγράφοντας μάλιστα με άκρως γλαφυρό τρόπο μία από τις συναντήσεις τους.

Τόνισε αρχικά πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ίσως η μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ και συνέχισε:

«Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Πήγα σπίτι της να της πάρω συνέντευξη και εξελίχθηκε από δράμα σε έρωτα και σε κωμωδία. Η Αλίκη συνέκρινε τον εαυτό της με την Αιμιλία Υψηλάντη. Με ρωτούσε ποια είναι πιο όμορφη κι έλεγα εγώ “η Αιμιλία είναι πιο όμορφη”.

Κάποια στιγμή με ρώτησε: “Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;” και της είχα απαντήσει: “Το στήθος σου”. Και μου είπε μια φράση που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία.

Και ανοίγει μια ρόμπα που φορούσε και μου λέει “πάρ’ το”. Και εγώ όχι μόνο δεν κόμπλαρα, αλλά ήταν κάτι απόλυτα ωραίο. Απρόσμενο, ωραίο και φυσιολογικό θα έλεγα. Είχε χωρίσει τότε».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απόλυτος κυρίαρχος με ποσοστά… δικτάτορα!

Η Δύση τις ονόμασε εκλογές-παρωδία, όπου ένας «αδύναμος, ανασφαλής Πούτιν» επιθυμεί τα τεράστια ποσοστά αποδοχής, αλλά κυνικά φροντίζει να...

More Articles Like This