Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος «έφαγε» ισλαμικό μπούλινγκ για τον σταυρό από το Άγιον Όρος

Must Read

Ζήτησαν από τον Νεκτάριο Κυρκόπουλο να βγάλει τον σταυρό που φορούσε στα γυρίσματα πακιστανικού σίριαλ, που θα παιχτεί στο Netflix.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

«Επαθα σοκ!» δηλώνει στην «Espresso» το διεθνούς φήμης μοντέλο και ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως αρνήθηκε να τους κάνει τη χάρη και δεν αποχωρίστηκε τελικά τον ξύλινο σταυρό του, που του είχε χαρίσει ο γέροντας Γαβριήλ του Αγίου Ορους.

Το περιστατικό συνέβη στο Ντουμπάι, όπου βρίσκεται ο γοητευτικός Ελληνας τους τελευταίους δύο μήνες. Εκεί, παράλληλα με τα πρότζεκτ που «τρέχει» ως μοντέλο, όπως ένα διαφημιστικό σποτ γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας, στο οποίο έπαιξε πρόσφατα, αποδέχτηκε επίσης δυο προτάσεις να συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές. Η μία είναι πακιστανικής παραγωγής και θα προβληθεί διεθνώς από το Netflix, με τον Νεκτάριο στον ρόλο ενός ψαρά, ενώ στην άλλη, που έχει κι αυτή ανατολίτικο «άρωμα», το μοντέλο δίνει σάρκα και οστά σε έναν Αιγύπτιο προπονητή ποδοσφαίρου.

Ο γέροντας Γαβριήλ στο Αγιο Ορος

Εχθρικοί

Οπως αναφέρει ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος μιλώντας στην «Espresso»: «Μπαίνοντας στα set του γυρίσματος της πακιστανικής σειράς εισέπραξα εξαρχής μια όχι και τόσο ευχάριστη ενέργεια. Το κλίμα θα έλεγα πως ήταν μάλλον εχθρικό. Χωρίς να με καλωσορίσει κάνεις, περάσαμε κατευθείαν στη διαδικασία προετοιμασίας για τη σκηνή.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής και η ενδυματολόγος άρχισαν να με περιεργάζονται από την κορφή έως τα νύχια και ξαφνικά μια κυρία από την παραγωγή μού λέει σε έντονο ύφος: “Αφαίρεσε αμέσως τον σταυρό σου!”». Και συνεχίζει: «Εγώ φυσικά αντέδρασα, λέγοντας πως δεν θα φαίνεται στη σκηνή, αφού ο ήρωάς μου, ο ψαράς, ήταν πολύ βαριά ντυμένος. Εκείνη, όμως, επέμεινε. ‘‘Η παραγωγή είναι διεθνής και δεν θέλουμε τον σταυρό!’’ μου είπε.

Ο επίμαχος σταυρός

Επαθα σοκ! Ο τρόπος της ήταν εριστικός και απότομος. Νόμιζα ότι με δοκίμαζε ο Θεός εκείνη την ώρα. ‘‘Μα, ακριβώς επειδή είναι διεθνής η παραγωγή και δεν απευθύνεται μόνο σε κάποια μουσουλμανική χώρα, όπου ενδεχομένως θα φαινόταν ως πρόκληση, δεν υπάρχει λόγος να αφαιρεθεί. Εχουμε ελευθερία και ανεξιθρησκεία!’’ της απάντησα. Εκείνη επανέλαβε ακόμη μία φορά να βγάλω τον σταυρό και έφυγε από το set. Εγώ, από την πλευρά μου, ντύθηκα, κούμπωσα το ρούχο μέχρι πάνω, ώστε να μη φαίνεται ο σταυρός, και γύρισα τη σκηνή».

Ο συγκεκριμένος ξύλινος σταυρός, που δεν αποχωρίζεται ποτέ ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος, ήρθε στα χέρια του από τον γέροντα Γαβριήλ του Αγίου Ορους, όπου πηγαίνει αρκετά συχνά. «Είχα πάει δύο φορές στο κελί του γέροντα Γαβριήλ και δεν είχα καταφέρει να τον συναντήσω, γιατί προσεύχεται και δεν δέχεται πολλές επισκέψεις, καθώς είναι σε μεγάλη ηλικία και αρκετά καταπονημένος. Ωστόσο την τρίτη φορά που βρέθηκα εκεί κατάφερα, έπειτα από μεγάλη αναμονή, να τον συναντήσω για πέντε λεπτά.

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος φορώντας τον ξύλινο σταυρό που του έδωσε ο Αγιορείτης μοναχός

Μου είπε τότε πολύ βαθιά και ουσιαστικά πράγματα, τα οποία, για να καταφέρω να τα ξεκαθαρίσω μέσα μου, πήγα σε άλλον ιερωμένο, που μου εξήγησε τι εννοούσε ο γέροντας Γαβριήλ. Εκείνη την περίοδο ήταν πολύ άρρωστη η μητέρα μου, οπότε η συνάντησή μας είχε για μένα ιδιαίτερα μεγάλη σημασία. Φανταστείτε τη χαρά μου όταν μου έδωσε με τα ίδια του τα χέρια τον ξύλινο σταυρό που είχε την ευλογία του. Δεν τον βγάζω ποτέ. Νιώθω ανασφάλεια όταν δεν τον φοράω…» εξομολογείται το μοντέλο και ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπόθεση Όλιβερ: «Υπάρχουν ορισμένοι που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εξιχνίαση»

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση του Όλιβερ, του χάσκι που κακοποιήθηκε και σκοτώθηκε στην Αράχοβα, τον Νοέμβριο,...

More Articles Like This