Μαντώ Γαστεράτου: «Αποφάσισα να εκπαιδευτώ ως σύμβουλος ψυχικής υγείας»

«Θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή για την ψυχή» δήλωσε

Must Read

H Mαντώ Γαστεράτου έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απέχει από την τηλεόραση αλλά και το νέο της επαγγελματικό προσανατολισμό που είναι ο τομέας της ψυχικής υγείας και στον οποίο θέλει να μεταπηδήσει.

«Αποφάσισα να εκπαιδευτώ ως σύμβουλος ψυχικής υγείας. Έχουν αλλάξει τελείως οι προτεραιότητές μου, στην παρούσα φάση της ζωής μου δεν θα άντεχα να λείπω περισσότερες ώρες από το σπίτι για να δουλέψω στην τηλεόραση. Έχουν γίνει προτάσεις, όταν είμαι έτοιμη και εφόσον βρεθεί ένα project στο δικό μου φάσμα ενδιαφερόντων, το συζητάμε. Θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή για την ψυχή. Η Ελίνα Παπίλα έχει μια τηλεοπτική ηρεμία και μια φρεσκάδα. Θα την χαρακτήριζα ως θηλυκός Φερεντίνος!» είπε.




Για τη συμμετοχή της στο Nomads, η Μαντώ Γαστεράτου δήλωσε: «Δεν το μετάνιωσα γιατί ήταν το εφαλτήριο να στραφώ προς την ψυχανάλυση. Αν μου έδιναν πολλά λεφτά για να αφήσω μόνο ένα 2μηνο την οικογένειά μου, ίσως να πήγαινα ξανά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This