Αυτή είναι η Θεσσαλονικιά καλλονή που με τις αναρτήσεις της «πυρπολεί» το Instagram! (video)

Must Read

Τη λένε Μαριάνθη Δάσσιου (για τους φίλους Μαριάννα), είναι από τη Θεσσαλονίκη και, όπως, η καλή της φίλη Ιωάννα Τούνη, κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες της στο προσωπικό της προφίλ, το Instagram… παίρνει φωτιά!

Η 25χρονη μελαχρινή καλλονή, η οποία δουλεύει ως freelance μοντέλο, θεωρείται ανερχόμενη δύναμη στον τομέα του instagram influencing, με την εντυπωσιακή παρουσία της και τις υψηλής αισθητικής φωτογραφήσεις της να έχουν καταστήσει το προφίλ της ιδιαίτερα δημοφιλές.

Και μπορεί καμπύλες επιπέδου… Τούνη να μην διαθέτει, η γοητεία της και το σεξαπίλ της, ωστόσο, αρκούν για να μας κάνουν να θέλουμε να δούμε και τις… 1.940 φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο προφίλ της, με τη μία!

Δείτε τη και ως πρωταγωνίστρια σε βιντεοκλίπ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This