Νίνο: Με αυτή την πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι πλέον ζευγάρι

Προς το παρόν, οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ

Must Read

Ο Νίνο και η Ζόζεφιν είναι πλέον ζευγάρι όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο “Πρωινό μας”. Να θυμίσουμε ότι τα πραγματικά ονόματα τους είναι Στέφανος Ξυπολυτάς και Τζέσικα Γουέντελ. 

Ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε στο σχετικό ρεπορτάζ: «Προσπαθούσα πολλές ημέρες να επιβεβαιώσω την πληροφορία που κυκλοφορεί εδώ και μία εβδομάδα. Είναι κάτι φρέσκο, είναι κάτι νεανικό και κρατούν πάρα πολύ χαμηλούς τόνους ακόμα γιατί έτσι κι αλλιώς είναι δύο άνθρωποι που δεν έχουν πουλήσει την προσωπική τους ζωή, δεν θέλουν να ακούγονται γι’ αυτό. Ήρθαν κοντά μέσα από κοινούς γνωστούς, υπάρχει και μία συνεργασία αυτή τη στιγμή με τον ίδιο όμιλο και το καλοκαίρι θα τραγουδάνε σε διπλανά μαγαζιά. Ο Νίνο κάνει πρεμιέρα λίγο μετά το Πάσχα στο Romeo και μια δυο βδομάδες αργότερα θα είναι ακριβώς δίπλα στο Ποσειδώνειο με τον Θοδωρή Φέρρη η Ζόζεφιν. Είναι ακόμα στην αρχή τα παιδιά».

Ο Νίνο κρατά πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή ούτως ή άλλως, ενώ μετά το χωρισμό του με την Χρυσή Βαρδινογιάννη με την οποία απέκτησε δυο παιδιά, τον Γιώργο-Σκεύο και την Κάρεν-Αγάπη δεν απασχόλησε ποτέ ξανά με τα ερωτικά του μέχρι σήμερα.

Η Ζόζεφιν είχε εξηγήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για ποιο λόγο δεν θέλει να μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή: «Δεν θέλω να συζητάω γι’ αυτά γιατί δεν μου κάνει και πολύ καλό. Θεωρώ ότι το γρουσουζεύω. Με όποιον κι αν έλεγα ότι είμαι, μετά χώριζα. Όταν το συζητάς πολύ, ασχολείται αρκετά και ο κόσμος μετά και δεν έχει νόημα. Είμαι πολύ καλά, είμαι ερωτευμένη και είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This