Ο Πάνος Ιωαννίδης δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του

Με σκούφο, πιπίλα και μαύρα γυαλιά ηλίου

Must Read

Ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης, έγινε πατέρας πριν από έντεκα μήνες με την είδηση να κάνει αίσθηση καθώς μέχρι τότε δεν γνώριζε κανείς τίποτα για την προσωπική του ζωή.

Η σύντροφός του έφερε στον κόσμο το γιο του Κωνσταντίνο και έκτοτε ο κριτής του MasterChef άλλαξε εντελώς τρόπο ζωής αλλά και κοσμοθεωρία.

Μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει το πρόσωπο του μικρού Κωνσταντίνου, όμως το πρωί, ο Πάνος Ιωαννίδης αποφάσισε να τον φωτογραφίσει στα γυρίσματα του ΜasterChef καθώς καθόταν στο καρότσι του και φορούσε σκούφο και γυαλιά ηλίου ενώ στο στόμα του είχε μια πιπίλα.

Επίσης πάνω στα ποδαράκια του είχε μια κλακέτα που χρησιμοποιείται στα γυρίσματα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Στη δουλειά με τον μπαμπά .. είπα να βοηθήσω λίγο τον σκηνοθέτη».

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλώντας για τις αλλαγές στη ζωή του μετά την έλευση του γιου του είχε πει: «Με το μωρό έχει αλλάξει πάρα πολύ η ζωή μου. Το μωρό είναι μια άλλη πίστα, κοιμάμαι λίγες ώρες. Θα ασχοληθώ κι εγώ πάρα πολύ. Βάζει πολλή πλάτη η σύντροφός μου. Αλλά είναι άλλη φάση. Δε σου μένει πολύς χρόνος. Και πριν δεν είχα χρόνο, τώρα είναι που δεν υπάρχει καθόλου χρόνος. Εγώ θα πω στον γιο μου αυτό που μου είχε πει και ο δικός μου πατέρας. “Παιδί μου γίνε ό,τι θέλεις στη ζωή σου, φτάνει να το αγαπήσεις”. Φέτος αγοράσαμε ένα σπίτι στο Πήλιο και θα ήθελα κάποια στιγμή να μείνουμε μόνιμα εκεί και να ζήσουμε στη φύση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This