Ναταλία Γερμανού: «Έχω υπάρξει πολύ σιχαμένο βρωμόπαιδο στην καριέρα μου»

«Ζήτησα πολλές συγγνώμες»  είπε η παρουσιάστρια

Must Read

Η Ναταλία Γερμανού έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στην σημασία που έπαιξε η βαριά παρακαταθήκη του ονόματος του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού, καθώς και στις συγγνώμες που οφείλει επειδή για πολλά χρόνια δεν φέρθηκε καλά σε ανθρώπους.

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την αρνητική κριτική που έχει δεχθεί για τις απόψεις της, καθώς και για το πόσο βαριά φέρει την ταμπέλα του «βύσματος».

«Δεν αισθάνομαι πρότυπο, γιατί πιστεύω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που θεωρεί λανθασμένες τις απόψεις μου. Έχω φάει πάρα πολύ βρισίδι υπερασπιζόμενη ανθρώπους ή ομάδες ανθρώπων που κατά τη γνώμη μου χρειάζονταν αγάπη ή στήριξη. Από μικρό παιδάκι δεν άντεχα την αδικία. Όταν αισθάνομαι ότι κάποιος αδικείται νιώθω μία ακατανίκητη ανάγκη να πάρω το μέρος του ό,τι και αν ακούσω μετά» είπε αρχικά.

«Στην καριέρα μου έχω υπάρξει πολύ σιχαμένο βρωμόπαιδο» παραδέχτηκε στην πορεία, κάτι το οποίο και εξήγησε ως εξής: «Απλά και μόνο στην ανάγκη μου να επιβιώσω, έβγαινε ο κακός μου εαυτός. Ζήτησα πολλές συγγνώμες και κάποιοι μου είπαν χαίρομαι πολλοί, κάποιοι άλλοι δεν πίστευα ότι θα το άκουγα αυτό από το στόμα σου και άλλοι έλα μωρέ συμβαίνουν αυτά στο χώρο μας» εξήγησε.

«Στο ξεκίνημα της πορείας μου ήμουν για τους άλλους το λεγόμενο βύσμα. Ήμουν πάντα αυτή που κάποιος την έβαλε κάπου, γιατί ήταν η κόρη του Φρέντυ Γερμανού και που θα έπρεπε να αποδείξει εάν αξίζει τη δουλειά.Ο πατέρας μου δεν σήκωσε ποτέ κανένα τηλέφωνο για να μου κλείσει την παραμικρή δουλεία. Ξέρω πολύ καλά ότι το όνομα του πατέρα μου από μόνο του άνοιγε πόρτες. Τα παιδιά που κουβαλάνε ένα “βαρύ” όνομα πρέπει να αποδείξουν πολύ περισσότερο την άξια τους από έναν άνθρωπο που απλώς έχει ταλέντο. Δεν χρειάστηκα υπεράσπιση, το μόνο που χρειάστηκα ήταν να δουλέψω πολύ και να γίνω καλύτερος άνθρωπος» είπε για τον πατέρα της και το ρόλο που έπαιξε στην καριέρα της.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This