Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Νοεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οι κοσμικές επιρροές που δέχεστε θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Είναι άδικο να κολλάτε στο παρελθόν, τώρα που βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής σας. Φροντίστε να αφήσετε καλές εντυπώσεις στον εργασιακό χώρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες φορές κοντινά σας πρόσωπα παρερμηνεύουν τις κινήσεις καλής θέλησης από μέρους σας και σας κάνουν να νομίζετε πως είστε καταπιεστικοί. Διορθώστε το συντομότερο τα κακώς κείμενα που σας εκνευρίζουν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Μπορεί να μην έχετε την οικονομική άνεση να απολαμβάνετε όσα θέλετε, έχετε όμως τη συμπαράσταση των αγαπημένων σας προσώπων. Σε μια σχέση που μπορεί να σας στηρίξει στο μέλλον αναπτύξτε την οικειότητα που είναι απαραίτητη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο κι αν θέλετε να απαλλάξετε τον σύντροφό σας από τα προβλήματά σας, δεν πρέπει να κρατάτε πράγματα για εσάς και να τον αφήνετε απέξω. Οι κατακτήσεις σας θα είναι στο φόρτε τους και θα εντυπωσιάζετε τους πάντες στο πέρασμά σας.

ΛΕΩΝ: Δώστε χρόνο σε συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γιατί δεν αδιαφορούν για εσάς, απλώς έχουν άλλες προτεραιότητες στην καθημερινότητά τους. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί και ήπιων τόνων για να βγείτε αλώβητοι από μια δύσκολη κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιδεινώνετε την κατάσταση στην προσωπική σας σχέση επειδή ο σύντροφός σας έχει άγχος για την καριέρα του, γιατί δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε. Εκφραστείτε ελεύθερα και εκφράστε τις απόψεις σας, χωρίς να φοβάστε να πείτε τη γνώμη σας.

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει να αποκατασταθούν οι καλές σχέσεις σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Απαιτείστε όλα όσα αξίζετε, προσδιορίζοντας καλύτερα τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μεγαλύτερο άγχος σας είναι αν ο σύντροφός σας αντιλαμβάνεται πραγματικά τα συναισθήματά σας, αλλά δεν θα έπρεπε να ανησυχείτε τόσο. Με σωστό προγραμματισμό και καλή ψυχολογική διάθεση θα σταθεροποιηθούν όλα πολύ σύντομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν θέλετε να καταλάβετε τη συμπεριφορά που έχουν κάποιοι με τους οποίους συναναστρέφεστε, χρησιμοποιήστε περισσότερο τη διαίσθηση, παρά τη λογική. Αλλάξτε αντιλήψεις που σας μπλοκάρουν και δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε με την καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε λίγο πιο δοτικοί με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως η αυτοσυγκράτησή σας είναι η αιτία που τους κάνει να νιώθουν ότι είστε απόμακροι. Για να μη χάσετε από κοντά σας κάποιο πρόσωπο που το έχετε ανάγκη, πρέπει να ενεργήσετε με διπλωματία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα οικονομικά προβλήματα δεν σας αφήνουν να εκφράσετε την αγάπη σας. Από τη μία οι διαφωνίες θα είναι έντονες και από την άλλη θα υπάρχουν απίστευτες στιγμές πάθους. Για να απελευθερωθείτε αναθέστε στους συνεταίρους σας κάποιες από τις εργασίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποβάλετε το πείσμα σας, γιατί δεν θα σας βοηθήσει να φτάσετε στην επιτυχία. Η πίεση που ασκείτε στους γύρω σας ίσως οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This