Ηθοποιός «πρόδωσε» τον γάμο του Σταύρου Νιάρχου με την Ντάσα Ζούκοβα

Must Read

Έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν τη σχέση, τον αρραβώνα και τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, όπως αποδεικνύεται, ουδέν κρυπτόν υπό… το Instagram.  Καλεσμένη του γάμου του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα, που φημολογείται ότι έγινε στις 12 Οκτωβρίου στο Παρίσι, πρόδωσε το επτασφράγιστο μυστικό τους αναρτώντας στο προφίλ της την πρώτη τους φωτογραφία ως «κύριος και κυρία Νιάρχου».

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ζοζεφίν ντε λα Μπομ δημοσίευσε φωτογραφία του ζευγαριού αγκαλιά, με εκείνον να φοράει μαύρο Τ-shirt και εκείνη ντυμένη στα λευκά.

Στο χέρι του διακρίνεται χρυσή βέρα, ενώ πάνω στη φωτογραφία, η οποία φαίνεται τραβηγμένη σε restaurant, αναγράφεται η ημερομηνία 12/10/2019. Κανείς δεν θα έδινε ιδιαίτερη σημασία στην εν λόγω φωτογραφία, ωστόσο, αν η Ζοζεφίν ντε λα Μπομ δεν έγραφε στη λεζάντα «η πιο σέξι και kinky νύφη», σχόλιο που διαγράφηκε λίγο αργότερα, ενώ πλέον από τον λογαριασμό της έχει αφαιρεθεί πλήρως η φωτογραφία.

Η γαμήλια guest list

Σύμφωνα με το ArtNews, η γαμήλια guest list απαρτιζοταν από το «who is who» του κόσμου της τέχνης, όπως ο art dealer Λάρι Γκαγκοσιάν και ο καλλιτέχνης Ντάστιν Γελίν, ενώ το «παρών» έδωσαν ακόμα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Λιβ Τάιλερ και η Τόρι Μπερτς.

Η είδηση του αρραβώνα τους έγινε γνωστή το καλοκαίρι μέσα από δημοσίευμα της «Page Six», ενώ πριν από μερικές εβδομάδες το φωτογραφικό πρακτορείο Splash είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το φερόμενο bachelor party του Σταύρου Νιάρχου στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Tatler», το ζευγάρι ενώνει -μεταξύ άλλων- και το κοινό του πάθος για τη συλλογή έργων τέχνης. Η ελληνική εφοπλιστική οικογένεια έχει στην κατοχή της πολλά ανεκτίμητης αξίας έργα, όπως η αυτοπροσωπογραφία του Βαν Γκογκ με το κομμένο αυτί, ενώ η Ζούκοβα είναι μία εκ των ιδρυτών της γκαλερί The Shed, που άνοιξε προσφάτως στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This