Κώστας Κρομμύδας για Μάγδα Τσαγγάνη: «Πόσο υποτιμητικό είναι αυτό για την ίδια τη γυναίκα και λυπάμαι πολύ»

Must Read

Το θέμα που έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο είναι οι κατηγορίες για βιασμό και κακοποίηση που έχουν γίνει εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη. 

Όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά κάνουν λόγο για έναν γλυκό και ευγενικό άνθρωπο και δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα ακούγονται.

Ανάμεσα τους και η Μάγδα Τσαγγάνη η οποία υπήρξε για ενάμιση χρόνο η τηλεοπτική του μητέρα για την σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων».

«Καταρχάς, νιώθω ότι οι κατηγορίες αυτές είναι για τον γιο μου, εγώ τον Αλέξη Γεωργούλη τον είχα και τον έχω σαν γιο μου. Το παιδί αυτό το έζησα στη δουλειά, όχι σε παρέες να βγούμε για καφέ ή να κάνουμε παρέα, ενάμιση χρόνο ήμασταν μαζί, δεν τον είχα δει ούτε μια φορά να έρθει αργοπορημένος ή αδιάβαστος», είπε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είναι ένα ευγενικό παιδί, το οποίο χαρακτήρισα εγώ μοναδικό. Αυτά που ακούω, νομίζω ότι τα λένε για κάποιον άλλο άνθρωπο, εάν τυχόν είναι αλήθεια, που δε θέλω καν να το πιστέψω, θα αισθανθώ ως μια μάνα που κατηγορούν το παιδί της»,

«Δε δοκίμασα να επικοινωνήσω μαζί του, γιατί είχα ένα τηλέφωνο παλιό, αλλά χάθηκε, οι ηθοποιοί χανόμαστε, ήταν και στο εξωτερικό… Το παιδί αυτό με έκανε και γέλαγα, με έκανε να περνάω καλά, ήταν ευγενέστατο, ήταν κύριος. Και λέω, Χριστέ μου, για ποιον τα λένε αυτά; Για τον Γεωργούλη; Δε μπορώ να το πιστέψω. Μου έχει έρθει καταπέλτης στο κεφάλι», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Breakfast @ Star»

Για το θέμα αυτό όμως μίλησε και στην εκπομπή «Γεια σου» όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι γυναίκες έτρεχαν σαν τα σκυλιά πίσω από τον πρώην ευρωβουλευτή.

Η έκφρασή αυτή πυροδότησε την αντίδραση του συναδέλφου της Κώστα Κρομμύδα, ο οποίος θεωρεί πως ήταν λανθασμένη

«Είναι το χειρότερο που θα μπορούσα να ακούσω από το στόμα μιας γυναίκας. Ότι έτρεχαν οι γυναίκες πίσω του σαν τα σκυλιά. Πόσο υποτιμητικό είναι αυτό για μια γυναίκα… Να το λέει μια γυναίκα για άλλες γυναίκες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Πραγματικά, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε πολλές θαυμάστριες, το έχω ζήσει αυτό, τον έβλεπα αυτόν τον θαυμασμό. Αλλά να λέει μια γυναίκα ότι τρέχουν οι γυναίκες σαν τα σκυλιά; Πόσο υποτιμητικό είναι αυτό για την ίδια τη γυναίκα και λυπάμαι πολύ. Νομίζω ότι κάτι άλλο ήθελε να πει», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This