Παντελής Τουτουντζής: «Ήταν το παιδί μου με οξυγόνο και δεν μπορούσε να το δει ο δεύτερος μπαμπάς του γιατί δεν αναγνωρίζεται από το κράτος»

«Θα παντρευτώ, όταν η χώρα που αγαπώ, μου δώσει το δικαίωμα να είμαι με το κεφάλι ψηλά» είπε

Must Read

O Παντελής Τουτουντζής έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη στο πλατό του “My Style Rocks” όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης εξήγησε σε έντονο ύφος σε μια παίκτρια ότι στην Ελλάδα δεν γίνονται γάμοι ομοφυλοφύλων παρά υπογράφονται μόνο σύμφωνα συμβίωσης τα οποία δεν έχουν την ίδια ισχύ με τους γάμους είτε πολιτικούς είτε θρησκευτικούς.

Ο Παντελής Τουτουντζής που είναι με το σύντροφό του ζευγάρι 17 χρόνια κι έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά αναφέρθηκε στα προβλήματα της μη αναγνώρισης βασικών δικαιωμάτων των ομόφυλων ζευγαριών από το ελληνικό κράτος.

«Δυστυχώς δεν γίνονται γάμοι ομοφυλόφυλων στην Ελλάδα κι όχι μόνο ο γάμος σαν χαρά, αλλά κι αυτό που φέρνει σαν οικογένεια και σύνολο πραγμάτων. Είναι πολύ θλιβερό που δεν γίνονται γάμοι ομοφυλόφυλων ζευγαριών. Πολλοί άνθρωποι κι εγώ παλεύουμε πολύ για αυτό κι υπάρχουν πολύ θλιβερά σημεία, όπως όταν είναι το παιδί σου στο νοσοκομείο και δεν αναγνωρίζεται ο δεύτερος γονιός και δεν μπορεί να δει το παιδί του, ενώ είναι σε οξυγόνο» είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

«Δυστυχώς έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις. Μου έχει συμβεί να είναι το παιδί μου στο οξυγόνο και να μην μπορεί να μπει ο μπαμπάς γιατί δεν αναγνωρίζεται. Ήταν έξω στην βροχή και περίμενε. Είναι τραγικό. Το διαχειρίστηκα με θυμό. Είμαι με τον σύντροφό μου 17 χρόνια κι έχουμε δύο παιδιά, αν σου αρκεί σαν απάντηση. Θα παντρευτώ, όταν η χώρα που αγαπώ, μου δώσει το δικαίωμα να είμαι με το κεφάλι ψηλά» πρόσθεσε ο Παντελής Τουτουντζής.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This