Eurovision 2023- Victor Vernicos: «Υπάρχουν δύο αλλαγές που θα κάνουμε»

Ο 16χρονος θα ερμηνεύσει το τραγούδι «What they say»,

Must Read

Ο Victor Vernicos βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο Λίβερπουλ όπου και προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2023 που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου.

https://www.instagram.com/p/CrX_yU5tURG/?hl=el

Ο 16χρονος καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «What they say», μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην πρώτη πρόβα που έκανε, αλλά και στο πώς νιώθει λίγο πριν τον δεύτερο ημιτελικό. Συγκεκριμένα είπε πως δεν έχει καθόλου άγχος και συχνά συμβουλεύεται τη μητέρα του που βρίσκεται ήδη μαζί του.

«Νιώθω τέλεια, δεν είμαι πολύ αγχωμένος. Τα πάμε τέλεια με την ομάδα, είχαμε χθες την πρώτη πρόβα. Μόλις πάτησα στο Λίβερπουλ, η ενέργειά μου έφτασε στο 200%! Είμαστε έτοιμοι! Είμαι ο νεότερος εκπρόσωπος φέτος στον διαγωνισμό, τρελαίνονται αυτοί και τρελαίνομαι κι εγώ κάθε φορά που το θυμάμαι. Είναι πάρα πολύ ωραίο το κλίμα, έχω γνωρίσει πάρα πολλούς καλλιτέχνες και τα πάω πολύ καλά με όλους.

Χθες ήταν η πρώτη πρόβα στη σκηνή. Πήγαν τέλεια τα πράγματα στην πρόβα, δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα. Είδαμε κι εμείς πώς θα φαίνεται τηλεοπτικά. Αυτό το outfit θα φοράω στον ημιτελικό. Υπάρχουν δύο αλλαγές που θα κάνουμε» είπε ο Victor Vernicos.

https://www.instagram.com/p/CrwLLGEArVz/?hl=el

Τέλος, σε ερώτηση για το αν βρίσκεται εκεί η οικογένεια του, ο Victor Vernicos απάντησε: «Ναι έχουν έρθει και οι δύο γονείς μου, θα έρθουν και οι δύο αδελφές μου στις 9 Μαΐου. Γενικότερα, δεν έχω περάσει κάποια περίοδο άγχους, από τότε που ήρθαμε στο Λίβερπουλ. Όλοι γενικώς με ενθαρρύνουν και εγώ τους ενθαρρύνω. Όλοι δίνουν ενέργεια στους άλλους».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This