Ξέσπασε η Εύη Δρούτσα για την Eurovision: «Τι με νοιάζει που τον λένε Βερνίκο;»

«Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι του κοτόπουλου;» είπε η γνωστή στιχουργός σχολιάζοντας την εμφάνιση της Ελλάδας στον ημιτελικό

Must Read

Οργισμένη και απογοητευμένη με την ελληνική συμμετοχή της Ελλάδας στα ημιτελικά της Eurovision εμφανίστηκε και η γνωστή στιχουργός Εύη Δρούτσα, η οποία έκανε λόγο για κακή εμφάνιση του Βίκτωρα Βερνίκου που έφερε τον αποκλεισμό της χώρας μας από τον μουσικό διαγωνισμό.

Μιλώντας στην εκπομπή της Super Κατερίνα, η κ. Δρούτσα άφησε αιχμές και για την επιλογή του 16χρονου από την ΕΡΤ λόγω του ονόματός του: «Τι πράγμα είναι αυτό το μπούτι; Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι του κοτόπουλου; Τι λέει, πες μου; Καταλαβαίνεις τι λέει; Έχει μια τόση σιγουριά ότι βγαίνει και είναι καταπληκτικός αλλά είναι πάρα πολύ μικρός για να το αντιμετωπίσει αυτό. Εμείς φταίμε όμως που βγάζουμε έναν με άγνοια. Γιατί; Τώρα όλα τα 16χρονα θα θέλουν να πάνε εκεί τα τραγούδια τους. Είναι λάθος μας αυτό το πράγμα! Είναι λάθος μας! Είναι λάθος μας. Βρήκαμε τώρα επειδή τον λένε Βερνίκο… Και τι με νοιάζει εμένα; Επειδή είναι από την οικογένεια Βερνίκου, πρέπει να βγει να τραγουδήσει χωρίς να ρωτήσει κάποιον; Το τραγούδι δεν έχει μελωδία. Ένα παιδί που χτυπιέται είναι, δεν άκουσα μελωδία» ανέφερε μεταξύ άλλων και τόνισε:

«Να μας γίνει μάθημα να μην βλέπουμε τον κάθε Βερνίκο και να λέμε «επειδή είναι αυτουνού το παιδί» για ένα 16χρονο. Θα είναι κακό και για αυτόν τώρα. Είναι δίκαιο που δεν περάσαμε στον τελικό. Τι είχαμε να επιδείξουμε για να περάσουμε;».

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της Κύπρου, η στιχουργός ανέφερε: «Ο εκπρόσωπος της Κύπρου, Andrew Lambou, δεν ήταν κακός. Κάνει σόου. Έχει πολύ καλή φωνή και είναι καλός. Και έχει μια ευαισθησία, ξέρει που ανεβάζει και που κατεβάζει τις νότες χωρίς να κάνει βαρετό το τραγούδι. Είναι καλός».




δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This