Πέγκυ Ζήνα και Χριστοφόρου έβαλαν «φωτιά» σε στέκι της Λεμεσού

Must Read

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Πέγκυς Ζήνα και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στέφθηκε με επιτυχία στο κατάμεστο Notes Live.

Πέγκυ Ζήνα και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Η αδελφική φιλία 25 χρόνων των δύο καλλιτεχνών επισφραγίστηκε με την πιο λαμπερή έναρξη, ενώ ο ενθουσιασμός των fans τους και η διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες απέδειξαν ότι το αγαπημένο στέκι της Λεμεσού είναι για άλλη μια φορά το απόλυτο place to be.

Ανδρέας Καφάς και Γιώργος Λύρας

Στην πρεμιέρα έδωσαν το «παρών» οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου της Κύπρου, ενώ οι καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδησαν παρέα πολλές μεγάλες, διαχρονικές επιτυχίες τους και όχι μόνο.

Ο Τάσος Ριζόπουλος με τη Στέλλα Γεωργιάδου και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου

Τη μουσική διεύθυνση του προγράμματος έχει ο καταξιωμένος Γιώργος Ζαχαρίου, ενώ με τους δύο πρωταγωνιστές του σχήματος συμπράττουν οι Χάρης Γεωργίου, Μαρία Θεοδότου και Doody – Στέφανος Χριστοφόρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This