Η Βίκυ Κάβουρα πήγε στο γήπεδο να δει τον Γιώργο Τζαβέλλα μαζί με τη μητέρα της

Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς βρέθηκε η σύντροφος του ποδοσφαιριστή

Must Read

Η ΑΕΚ κατέκτησε χθες το 13ο Πρωτάθλημα στην ιστορία της με τον τελευταίο αγώνα για τη σεζόν 2022-2023 να γίνεται χθες στην έδρα της, στην Αγιά Σοφιά OPAP ARENA με αντίπαλο το Βόλο και τελικό σκορ 4-0. Μετά από πέντε χρόνια η ΑΕΚ στέφθηκε ξανά Πρωταθλήτρια.

Η Βίκυ Κάβουρα που εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι και επίσημα με τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης Γιώργο Τζαβέλλα, βρέθηκε στο γήπεδο να παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί με τη μητέρα της αλλά και με τους γονείς του ποδοσφαιριστή.

Μετά το τέλος του ματς, η ηθοποιός ανέβασε μια selfie με τον άσο της ΑΕΚ την οποία συνόδευσε με τη φράση “Πρωταθλητής μου”.

Επειδή χθες ήταν και η γιορτή της μητέρας, η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με τη μαμά της και ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να δείξει πόσο εφευρετική είναι η μητέρα της που σκέπασε με μια μάσκα το ποτήρι με το ρόφημά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This