Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε φωτογραφίες που θηλάζει το γιο της και λερώνεται

«Γουλίτσες παντού. Είναι δυστυχώς ένας από τους λόγους που δεν έχω διάθεση να ντύνομαι καλά ως νέα μαμά…γιατί πάντα καταλήγω κάπως έτσι» έγραψε η επιχειρηματίας

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη, έχει γίνει μητέρα για πρώτη φορά καθώς έφερε στον κόσμο το γιο της τον Ιανουάριο του 2023 και η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά.

Σχεδόν καθημερινά τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της και πατέρας του γιου της Δημήτρης Αλεξάνδρου, ανεβάζουν φωτογραφίες που δείχνουν την καθημερινότητά τους με το μωρό, το οποίο προς το παρόν αποκαλούν “νουνίτο”.

Αυτή τη φορά η επιχειρηματίας μοιράστηκε δυο εικόνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που τη δείχνουν να θηλάζει το μωρό, ενώ στη μια φαίνεται πως μικρές σταγόνες γάλα την έχουν λερώσει στα πόδια και στα ρούχα της κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

«Γουλίτσες παντού. Είναι δυστυχώς ένας από τους λόγους που δεν έχω διάθεση να ντύνομαι καλά ως νέα μαμά…γιατί πάντα καταλήγω κάπως έτσι», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This