Ζεράρ Πικέ: Σκέφτεται να μηνύσει τη Σακίρα επειδή έβγαλε τραγούδι με τους γιους τους

Η ισπανική σαπουνόπερα συνεχίζεται και πάει από το κακό στο χειρότερο

Must Read

Η Σακίρα, έχει μετακομίσει με τα δυο παιδιά της στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Μαιάμι, και ο πατέρας τους Ζεράρ Πικέ, πηγαινοέρχεται από την Ισπανία για να δει τους γιους του.

  • Aπό την Έλενα Φάκου

Η Σακίρα, αφού ξεκίνησε εκεί μια νέα ζωή και μάλιστα άρχισε να φλερτάρει με διάφορους άνδρες, κυκλοφόρησε κι ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Acrostico» στο οποίο συμμετέχουν οι γιοι της, Μίλαν και Σάσα, ενώ εμφανίζονται μαζί της και στο video clip κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της.

Ο λόγος που ο Ζεράρ Πικέ εκνευρίστηκε είναι ότι η Σακίρα δεν τον ενημέρωσε, ούτε πήρε την άδειά του για να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο τραγούδι και στο video clip.

Όσον αφορά στο video clip, η Σακίρα και τα παιδιά της, τραγουδούν και παίζουν πιάνο στο σπίτι τους στη Βαρκελώνη ενώ ταυτόχρονα πακετάρουν τα πράγματά τους για να φύγουν και να ξεκινήσουν μια καινούρια ζωή σε ένα άλλο μέρος-ότι έγινε και στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Y ahora Sonsoles», ο Ζεράρ Πικέ δεν είχε καμία προηγούμενη γνώση, άδεια ή εξουσιοδότηση για τη συμμετοχή των παιδιών του. Ακόμη και τα ίδια τα παιδιά δεν τον είχαν ενημερώσει για τη συμμετοχή τους κάτι που τον ενόχλησε και όπως ειπώθηκε «βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μίλησε με τον δικηγόρο του για να καθορίσει τι ενέργειες μπορούν να γίνουν» ενώ πηγές από το περιβάλλον του δήλωσαν πως «αυτό θα σηματοδοτήσει ένα σημείο καμπής στη σχέση τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This