Έξαλλος ο Τσαλίκης με την Άντζελα Δημητρίου και τα… καραγκιοζιλίκια (video)

Must Read

Η μεγάλη κόντρα που έλαβε μέρος πριν λίγο καιρό μεταξύ Γιώργου Τσαλίκη και Άντζελας Δημητρίου καλά κρατεί!

Λίγους μήνες νωρίτερα όταν ετοιμαζόταν το μουσικό σχήμα σε βραδινό μαγαζί στο Μαρούσι στο οποίο θα εμφανίζονταν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης και η Lady Άντζελα, ξέσπασε «πόλεμος» για τα ονόματα της μαρκίζας. Σύμφωνα με όσα είχαν αποκαλυφθεί, η κ. Δημητρίου αποχώρησε εκνευρισμένη γιατί δεν δέχτηκε να μπει δεύτερο το όνομα της. 

Το βράδυ της Τρίτης, οι δυο καλλιτέχνες συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά το επίμαχο σκηνικό, στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Παριζιάνα» στο Θέατρο Broadway.

Του γύρισε την πλάτη

Ο Γιώργος Τσαλίκης  πλησίασε την κ Δημητρίου για να της μιλήσει και να φωτογραφηθεί μαζί της όμως  η Άντζελα Δημητρίου του… γύρισε την πλάτη και έφυγε!

Η κάμερα κατέγραψε την άβολη και αμήχανη στιγμή με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να ζητήσουν από τον Γιώργο Τσαλίκη να σχολιάσει το περιστατικό: «Σήμερα με έφερε μπροστά στις κάμερες σε πολύ δύσκολη θέση. Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν θα κάνω τώρα!», δήλωσε φανερά εκνευρισμένος.

Η απάντηση της Άντζελας Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου με τη σειρά της,σχολίασε: «Τον επιχειρηματία ρωτήστε γιατί αποχώρησα, όχι τον κύριο Τσαλίκη. Άλλαξε όλο το concept της συνεργασίας μας ξαφνικά. Βγήκαν και είπαν κάποια πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν, είναι ψέματα. Αυτό που έχω εγώ να πω στον Γιώργο Τσαλίκη και στο 4711 είναι να ‘ναι καλά, ο καθένας βρίσκει τον δρόμο του. Δεν θα ήμουν guest. Θα έκανα δύο προγράμματα συν ένα με τον Γιώργο Τσαλίκη. Ξεκινάω στο FIX τέλος Νοέμβρη. Θα είμαι κριτής στο Just the Two of Us».

Δείτε επίσης: Η Κωνσταντίνα Φλώρου μπαίνει με ύπουλο τρόπο στις «FF» του GNTM (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This