Η Μπέσσυ Αργυράκη «έφαγε» 20 χιλιάρικα στη Μύκονο μέσα σε μια βδομάδα (video)

Must Read

«Φτερό και πούπουλο» έκανε η Μπέσσυ Αργυράκη ένα διόλου ευκαταφρόνητο πόσο στα μαγικά σοκάκια της Μυκόνου! Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε στην εκπομπή η «φωλιά των Κου Κου» ότι είχε κληρονομήσει το ποσό των 20.000 ευρώ από θεία της που βρισκόταν στην Αμερική και αποφάσισε να το γλεντήσει!

«Θέλω να καταγγείλω και να πω ότι τα χάλασα, ναι, σε 7 ημέρες. Ήμουν με την κορούλα μου και μια αγαπημένη μου φίλη, βγήκαμε, ψωνίσαμε. Μπορεί να ήταν λιγότερα από 20.000, αλλά αποφάσισα να τα χαλάσω», παραδέχτηκε η αγαπημένη τραγουδίστρια. «Να ψωνίσουμε ότι μας αρέσει, να βγούμε και να περάσουμε ωραία. Σαν να ήταν ταγμένα για εκεί. Ήταν κάποια χρήματα που δεν περίμενα ότι θα έρθουν. Έτσι τα απήλαυσα με αυτόν τον τρόπο».

Και καλά έκανε… πάντα τέτοια!

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Τσαλίκης με την Άντζελα Δημητρίου και τα… καραγκιοζιλίκια (video)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This