Η πρώτη εμφάνιση της Μαρινέλλας μετά το ατύχημα στις σκάλες

Must Read

Πρώτη κοσμική εμφάνιση της Μαρινέλλας μετά την περιπέτεια με την υγεία της. Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» στο Θέατρο Αθηνών, τιμώντας με την παρουσία της τον τετραμελή θίασο, με πρώτο και καλύτερο τον πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Μαρία Πρωτόπαππα

Επτά μήνες μετά το ατύχημα που είχε στα παρασκήνια γνωστού κέντρου διασκέδασης, καθώς είχε πέσει από τις σκάλες που οδηγούσαν στο καμαρίνι της, η 80χρονη ερμηνεύτρια πλέον σφύζει από υγεία. Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για το σπασμένο ισχίο της στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και το περασμένο καλοκαίρι, στην περιοδεία που έκανε στην Ελλάδα και την Κύπρο με τη μουσική παράσταση «Η μουσική είναι ζωή», υπήρξε απόλυτα συνεπής με το κοινό της.

Με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», το βράδυ της περασμένης Τρίτης η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε μία από τις πιο φινετσάτες κοσμικές εμφανίσεις της, κλέβοντας τις εντυπώσεις αλλά και τα φλας των φωτογράφων. Φορώντας μαύρο σύνολο, καρό εσάρπα, μια σειρά λευκές πέρλες στον λαιμό και ασορτί σκουλαρίκια, η ερμηνεύτρια πόζαρε χαμογελαστή ανάμεσα στον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος τη φίλησε τρυφερά, και στον καλό της φίλο Σταμάτη Φασουλή.

Δείτε επίσης: Η Μπέσσυ Αργυράκη «έφαγε» 20 χιλιάρικα στη Μύκονο μέσα σε μια βδομάδα (video)

Μετά το τέλος της παράστασης η Μαρινέλλα συνεχάρη τους ηθοποιούς Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Μαρία Πρωτόπαππα, Προμηθέα Αλειφερόπουλο και Ντάνη Γιαννακοπούλου, ενώ πόζαρε και στον φακό, πλαισιωμένη από τους δύο πρώτους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This