Δευτέρα 14/6/2021

Ο Νίκος Κουρής έκανε τον διαβήτη την μεγαλύτερη του δύναμη (video)

Ο ζεν πρεμιέ, Νίκος Κουρής βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» και μας καθήλωσε με την συνέντευξή του.

Ο διάσημος ηθοποιός εκμυστηρέυτηκε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από την ηλικία των 13 χρονών: «Για πρώτη φορά θα το πω δημόσια, επειδή έχει σημασία να το πω. Έχω ένα πρόβλημα υγείας, είμαι διαβητικός και δεν το έχω πει ποτέ γιατί δεν ήθελα. Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να το κάνω γιατί πια καταλαβαίνω από περιστατικά της ζωής μου ότι έχει νόημα κάποιος άνθρωπος που πετυχαίνει κάτι. Όταν εγώ το έπαθα αυτό στα 13 μου, το 1987, ήταν σαν να είσαι τελειωμένος. Τα μυαλά των ανθρώπων ήταν τόσο πίσω που νόμιζες ότι αν είσαι διαβητικός, πρέπει να μπεις στο σπίτι ως άτομο με ειδικές ανάγκες και να μην κάνεις τίποτα στη ζωή σου. Υπήρχε αυτή η μεγάλη παρεξήγηση ότι ο διαβητικός είναι αυτός που πεθαίνει ή που έχει ζάχαρο και δεν μπορεί να φάει τίποτα» δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός. «Δεν πρέπει να αισθάνεσαι ποτέ καημένος. Είναι η πιο μεγάλη μου δύναμη το ότι είμαι διαβητικός» τόνισε ο Νίκος Κουρής θέλοντας να δώσει ένα δυνατό μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα υγείας.

Ο γιος του που απέκτησε με την Τοπαλίδου

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα που θα μπορούσε να κληρονομήσει το παιδί του, που τελικά απέφυγε τον κίνδυνο.

Ο γιος που έχει αποκτήσει με την Έλενα Τοπαλίδου, είναι υγιέστατος και του έχει προσφέρει τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής του έως τώρα, αυτόν του πατέρα. 

Δείτε επίσης: Ποιον περίμενε η Έλενα Χριστοπούλου έξω από το μετρό Αγίου Δημητρίου

Δείτε τη συνέντευξή του:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ