Ο Νίκος Κουρής έκανε τον διαβήτη την μεγαλύτερη του δύναμη (video)

Must Read

Ο ζεν πρεμιέ, Νίκος Κουρής βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» και μας καθήλωσε με την συνέντευξή του.

Ο διάσημος ηθοποιός εκμυστηρέυτηκε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από την ηλικία των 13 χρονών: «Για πρώτη φορά θα το πω δημόσια, επειδή έχει σημασία να το πω. Έχω ένα πρόβλημα υγείας, είμαι διαβητικός και δεν το έχω πει ποτέ γιατί δεν ήθελα. Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να το κάνω γιατί πια καταλαβαίνω από περιστατικά της ζωής μου ότι έχει νόημα κάποιος άνθρωπος που πετυχαίνει κάτι. Όταν εγώ το έπαθα αυτό στα 13 μου, το 1987, ήταν σαν να είσαι τελειωμένος. Τα μυαλά των ανθρώπων ήταν τόσο πίσω που νόμιζες ότι αν είσαι διαβητικός, πρέπει να μπεις στο σπίτι ως άτομο με ειδικές ανάγκες και να μην κάνεις τίποτα στη ζωή σου. Υπήρχε αυτή η μεγάλη παρεξήγηση ότι ο διαβητικός είναι αυτός που πεθαίνει ή που έχει ζάχαρο και δεν μπορεί να φάει τίποτα» δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός. «Δεν πρέπει να αισθάνεσαι ποτέ καημένος. Είναι η πιο μεγάλη μου δύναμη το ότι είμαι διαβητικός» τόνισε ο Νίκος Κουρής θέλοντας να δώσει ένα δυνατό μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα υγείας.

Ο γιος του που απέκτησε με την Τοπαλίδου

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα που θα μπορούσε να κληρονομήσει το παιδί του, που τελικά απέφυγε τον κίνδυνο.

Ο γιος που έχει αποκτήσει με την Έλενα Τοπαλίδου, είναι υγιέστατος και του έχει προσφέρει τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής του έως τώρα, αυτόν του πατέρα. 

Δείτε επίσης: Ποιον περίμενε η Έλενα Χριστοπούλου έξω από το μετρό Αγίου Δημητρίου

Δείτε τη συνέντευξή του:

https://www.youtube.com/watch?v=4CEgPCJ01J8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This