Grand slam στην καψούρα από τον Τσιτσιπά – Δεν κρύβει τον έρωτά του για την Πάουλα Μπαντόσα

Must Read

«Ζέσταμα» με σπάσιμο πιάτων, συρτάκι, αγκαλιές και φιλιά με την «κολλητή» Πάουλα Μπαντόσα έκανε στο Ντουμπάι εν όψει Γουίμπλεντον ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

  • Από τον Χάρη Δάντση
Selfie στο ασανσέρ

Ο Ελληνας τενίστας μπορεί να… έφαγε τη σκόνη του νεαρού Κάρλος Αλκαράθ στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, αλλά όχι μόνο δεν τα έβαψε μαύρα, αλλά πήγε ταξίδι αναψυχής με την Ισπανίδα τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα. Τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι επιβεβαίωσαν ουσιαστικά οι ίδιοι, δημιουργώντας κοινό προφίλ στο Instagram με όνομα «Tsitsidosa» και προσωπικές τους στιγμές. «Κολλητοί και αδελφές ψυχές. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο» αναφέρουν στο προφίλ τους, ενώ σε μία από τις κοινές φωτογραφίες που ανάρτησαν αυτοσαρκάζονται, γράφοντας: «Μηδέν Grand Slam, αλλά η αγάπη τα νικάει όλα».

Δεν κρύβουν την ευτυχία τους

Κατά την παραμονή τους στο Ντουμπάι δείπνησαν σε ελληνικό εστιατόριο, όπου ο 24χρονος και το νέο του αμόρε έσπασαν πιάτα και χόρεψαν συρτάκι. Εξυπακούεται πως μαζί ακολούθησαν τα προπονητικά τους προγράμματα, δημοσιοποιώντας και ορισμένα κλιπ από το γυμναστήριο και την πισίνα. Ο Τσιτσιπάς ουσιαστικά από σήμερα αρχίζει προετοιμασία για τη μετάβασή του από το χώμα στο γρασίδι, συμμετέχοντας με wild card στο τουρνουά της Στουτγάρδης (12-16/6). Επειτα θα πάει στο Χάλε (19-25/6), ενώ θα αγωνιστεί και στο τουρνουά επίδειξης The Boodles, που θα γίνει λίγο πριν από το Γουίμπλεντον (27/6-1/7).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This