Τρίτη 11/5/2021

Διάσημος ράπερ ελέγχει κάθε χρόνο αν η κόρη του είναι παρθένα

Μεσαιωνικά χούγια έχει όσον αφορά τη διαπαιδαγώγηση ο ράπερ Τ.Ι., ο οποίος αποκάλυψε ότι συνοδεύει τη 18χρονη κόρη του στον γυναικολόγο κάθε χρόνο, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι εξακολουθεί να είναι παρθένα!

Ο 39χρονος ράπερ, τα τραγούδια του οποίου είναι γεμάτα στίχους για το σεξ, τόνισε πόσο σημαντικό είναι γι’ αυτόν να μην κάνει ακόμη σεξ η κόρη του Ντέιτζα Χάρις, δηλώνοντας με υπερηφάνεια: «Θα σας πω ότι μέχρι τα 18 της γενέθλια ο υμένας της είναι ακόμη άθικτος». Και επειδή οι παρουσιάστριες του podcast στο οποίο εμφανίστηκε νόμισαν ότι έκανε πλάκα, ο ίδιος προχώρησε σε πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις επισκέψεις στον γυναικολόγο.

Δείτε επίσης: Η Lady Gaga παραδέχτηκε ότι το love story με τον Bradley Cooper ήταν «παραμύθι»

«Συνήθως την ημέρα μετά το πάρτι των γενεθλίων της, όταν απολαμβάνει τα δώρα της, βάζω ένα post-it στην πόρτα της, που γράφει “Γυναικολόγος. Αύριο. 9.30”». Και επειδή οι γυναικολόγοι δεν μπορούν να δώσουν πληροφορίες για τους ασθενείς χωρίς τη συγκατάθεσή τους, ο T.I. καλοπιάνει κάθε φορά την κόρη του για να του τη δώσει.

«Πιστεύω ότι τα περισσότερα παιδιά, κοιτάζοντας πίσω στη ζωή τους, θα ευχαριστούσαν τους γονείς τους που δεν τους επέτρεψαν να κάνουν στον εαυτό τους το κακό που θα μπορούσαν να κάνουν» εξήγησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ