«Γυμνός» ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ολοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός για το οικόπεδο του Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας! Σήμερα στο σφυρί και το σπίτι του ηθοποιού στην περιοχή

Must Read

Ολοκληρώθηκε χθες, έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές και άκαρπες προσπάθειες, ο πλειστηριασμός του οικοπέδου του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας. Σήμερα, Παρασκευή, αναμένεται να πραγματοποιηθεί και ο πλειστηριασμός του σπιτιού, που βρίσκεται εντός του οικοπέδου.

Οπως έγινε γνωστό, το οικόπεδο κατακυρώθηκε με 75.601 ευρώ, δηλαδή μόλις ένα ευρώ πάνω από την τιμή εκκίνησης. Σε ό,τι αφορά τον πλειστηριασμό για το σπίτι, η τιμή εκκίνησης ορίστηκε στα 141.121 ευρώ.

Με αφορμή τη δικαστική αυτή περιπέτεια ήρθε ακόμη μία φορά στο φως και η κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, γεγονός που επιβεβαιώνει και ο δικηγόρος του. «Ο κ. Φιλιππίδης έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έχασε και χάνει όλα τα υπάρχοντά του. Αρα ούτε στενοχωρήθηκε ούτε ευχαριστήθηκε. Οπως λέω συχνά πυκνά, δεν θα χάσει ούτε την αξιοπρέπειά του ούτε τη σχέση με το κοινό που τον αγάπησε τόσα χρόνια. Αυτή η σχέση είναι ακατάδεκτη και αδιατάραχτη» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε τονίσει πως η φτώχεια «χτυπάει δυνατά την πόρτα» του εντολέα του.

Φιλιππίδης Νίνου

Υπενθυμίζεται πως το διώροφο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου κατασχέθηκε στις 16 Ιουνίου 2021 για οφειλή ύψους 200.000 ευρώ. Το 1.242 τετραγωνικών μέτρων οικόπεδο, στο οποίο δεσπόζει η εξοχική κατοικία του ζευγαριού, βρίσκεται σε απόσταση 37 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Κορίνθου και περίπου 110 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, σε μια αμφιθεατρική περιοχή με πολύ πράσινο και θέα τον Σαρωνικό Κόλπο.

Η οικοδομή αποτελείται από υπόγειο, ημιυπόγειο, που έχει διαμορφωθεί σε αυτόνομο ξενώνα, και ισόγειο με τον χώρο υποδοχής, τραπεζαρία, εσωτερική σκάλα προς τη σοφίτα, ενιαίο χώρο καθιστικού, χώρο σαλονιού, ανεξάρτητο χώρο με δύο υπνοδωμάτια, λουτρό και εσωτερική σκάλα προς το ημιυπόγειο. Τέλος, η σοφίτα έχει διαμορφωθεί σε κουζίνα, με ανοικτό εξώστη, απ’ όπου φαίνεται το καθιστικό, ενώ στο πίσω μέρος της υπάρχει η κύρια κρεβατοκάμαρα, με ανεξάρτητο λουτρό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This