Η Barbie της TV που τσάκωσε η ΑΑΔΕ – Ποια είναι η influencer που θα πληρώσει πρόστιμο 270.000 ευρώ

Εκρυψε από την Eφορία 350.000 ευρώ

Must Read

Στην… τσιμπίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων πιάστηκε πασίγνωστη influencer, η οποία λόγω της δημοσιότητάς της απασχολεί συχνά πυκνά τα media με την προσωπική ζωή της. Η εκρηκτική ξανθιά με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους στο Instagram «ξέχασε» να δηλώσει σχεδόν 350.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να καλείται πλέον να πληρώσει πρόστιμο ύψους 270.000 ευρώ!

Η… Barbie της TV, η οποία θεωρείται από τις πιο γνωστές Ελληνίδες influencer και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της σε δύο τηλεοπτικά ριάλιτι σόου, κατέχει σημαντικό ποσοστό σε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσω της οποίας διαφημίζει ρούχα και αξεσουάρ στα social media και τα πουλάει διαδικτυακά. Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, οι δουλειές της πανέμορφης influencer με το αψεγάδιαστο πρόσωπο και τις τέλειες αναλογίες φαίνεται ότι πηγαίνουν τόσο καλά, που έχει φτάσει να «καθαρίζει» μέχρι 100.000 ευρώ τον μήνα από την ενασχόλησή της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η συγκεκριμένη κυρία μαθαίνω ότι βγάζει πάρα πολλά λεφτά μηνιαίως. Ακούω πράγματα που όχι τηλεοπτικοί σταρ… Μπορεί να βγάζει τον μήνα 40, 50, 70 μέχρι και 100.000 ευρώ. Ακούω τέτοια ποσά από αυτήν την μπίζνα. Οταν έχεις μια τέτοια μεγάλη μπίζνα, ένα εργοστάσιο πια, δεν μπορώ να καταλάβω, δεν έχεις λογιστές και οικονομικούς συμβούλους; Δεν είσαι στην αρχή. Τώρα με τόσες χιλιάδες ευρώ δεν μπορεί να μην έχουν οικονομικούς συμβούλους» διερωτήθηκε σκωπτικά ο Γιώργος Λιάγκας, αναφερόμενος στην «καμπάνα» που έφαγε το ξανθό μοντέλο – influencer, την ταυτότητα του οποίου συζητά όλο το… twitter.

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ αξιοποίησαν πληροφορίες, μεταξύ άλλων, από εταιρίες μεταφορών, μέσω των οποίων διαπιστώθηκε μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή. Ειδικότερα, για δύο ελεγχόμενα φορολογικά έτη διαπιστώθηκε αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη σχεδόν 350.000 ευρώ από τη μη έκδοση φορολογικών στοιχείων, για την οποία η επιχείρηση του μοντέλου υπέβαλε οικειοθελώς δηλώσεις τόσο στη φορολογία εισοδήματος όσο και στον ΦΠΑ. Yστερα από αυτό το συνολικό ύψος φόρων και προστίμων για τις δύο ελεγχόμενες χρήσεις έφτασε στα 270.000 ευρώ, ενώ ο φορολογικός έλεγχος θα επεκταθεί και σε επόμενες χρήσεις.

Σύμφωνα με την Espresso, η γνωστή influencer που πιάστηκε στα «δίχτυα» του ειδικού αλγορίθμου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και για την πολυκύμαντη προσωπική ζωή της. Εχει στις «πλάτες» της ένα πολύκροτο διαζύγιο (σ.σ.: ο γάμος της πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει talk of the town λόγω της πολυτέλειάς του και των celebrities που είχαν παρευρεθεί στη γαμήλια τελετή), ενώ το τελευταίο διάστημα απασχόλησε τα media με τη σχέση της με επίσης γνωστό παίκτη ριάλιτι, η οποία πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα.

Δείτε επίσης:

Πρόστιμο 270.000 ευρώ από την ΑΑΔΕ σε γνωστή influencer για φοροδιαφυγή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This