Λένα Μαντά: «Δεν ήθελε να πάμε σε νοσοκομείο μέχρι που είδα ότι ακροδάχτυλα του είχαν μελανιάσει

Η γνωστή συγγραφέας μίλησε για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της που είχε αίσιο τέλος

Must Read

Η Λένα Μαντά είχε ακυρώσει τις παρουσιάσεις του βιβλίου της καθώς ο σύζυγός της Γιώργος, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Η γνωστή συγγραφέας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της αποκαλύπτοντας πως στην αρχή δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να μελανιάσουν τα ακροδάχτυλά του. Τελικά η περιπέτεια του συζύγου της ευτυχώς είχε αίσιο τέλος και τώρα βρίσκεται και πάλι στο σπίτι τους στο Καπανδρίτι.

«Πήγε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο με 65% οξυγόνο, ήταν αρνητικός στον Covid, δεν ξέρω αν τον πέρασε πριν. Ο Γιώργος είχε ήδη πρόβλημα, είχε ΧΑΠ, οδήγησε σε μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Ήμασταν σε περιοδεία, βαφτίσαμε τον εγγονό μας στην Κοζάνη. Είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορεί να αφουγκραστεί τον εαυτό του. Δεν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εκτός από το πιεσόμετρο τώρα ξέρω ότι πρέπει να κουβαλάω και οξύμετρο» είπε αρχικά η Λένα Μαντά.

«Δεν ήθελε να πάμε σε νοσοκομείο μέχρι που είδα ότι ακροδάχτυλα είχαν μελανιάσει και δεν κάθισα να το σκεφτώ, οδήγησα μέχρι την Αθήνα και με μπουκάλα πήγαμε στο νοσοκομείο. Επειδή δεν ήξεραν τι συνέβαινε, μπήκε σε μονάδα Covid και αυτό κόστισε πολύ γιατί από τις παραισθήσεις δεν ήταν καλά. Είχαμε και ένα ατύχημα γιατί σηκώθηκε από το κρεβάτι και έπεσε. Τώρα είναι σπίτι με οξυγόνο αλλά πλέον είναι πολύ πειθαρχημένος. Ευτυχώς μένουμε στο Καπανδρίτι που ευτυχώς είναι χαμηλότερη η θερμοκρασία» πρόσθεσε η συγγραφέας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This