Κρατηθείτε! Αποχωρεί από το οικογενειακό ριάλιτι η Κόρτνει Καρντάσιαν

Must Read

Τέλος εποχής για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η οποία αποφάσισε ότι θέλει να πάρει τις αποστάσεις της από το οικογενειακό ριάλιτ «Keeping up with the Kardashians». Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της την Πέμπτη, η 40χρονη μητέρα τριών παιδιών αποκάλυψε ότι θα κάνει ένα βήμα πίσω από την εκπομπή.

«Απλά αποφάσισα να περνάω περισσότερο χρόνο ως μητέρα και να δίνω περισσότερη ενέργεια σε αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Entertainment Tonight. Φρόντισε, ωστόσο, να διευκρινίσει ότι δεν λέει «αντίο».

Οι αδελφές της, Κλόι και Κιμ, ήταν επίσης παρούσες στη συνέντευξη και δήλωσαν ότι θα τους λείψει η Κόρτνεϊ στα γυρίσματα. «Άνθρωποι έρχονται και φεύγουν σε αυτή την οικογένεια. Νιώθουμε σαν να υπάρχει μια περιστρεφόμενη πόρτα, οπότε η Κόρτνεϊ μπορεί να φύγει αυτή την εβδομάδα, αλλά θα επιστρέψει. Όλοι θα επιστρέψουν» σχολίασε η Κλόι. Η Κόρτνεϊ έχει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Σκοτ Ντίσικ, τον εννιάχρονο Μέισον, την επτάχρονη Πενέλοπε και τον τετράχρονο Ρέιν.

Τα τελευταία χρόνια, η Κόρτνεϊ μιλούσε όλο και πιο συχνά για την ανάγκη της για μια πιο ιδιωτική ζωή μακριά από τις κάμερες. Μάλιστα, σε τσακωμό πέρυσι είχε πει ότι αν είχε αρκετά χρήματα θα παρατούσε αμέσως το ριάλιτι και θα αφοσιωνόταν αποκλειστικά στη μητρότητα.

Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η μόνη αποκάλυψη στην οποία προχώρησαν οι αδελφές στην εκπομπή. Η Κιμ εξομολογήθηκε ότι η μεγαλύτερη διχογνωμία αυτή τη στιγμή στην οικογένεια είναι αν θα πρέπει να μαγειρεύουν μόνες τους ή να προσλάβουν σεφ. Η Κλόι δήλωσε λάτρις του μαγειρέματος και του καθαρίσματος ύστερα από αυτό. Αντιθέτως, όπως εξήγησε η Κιμ, η Κάιλι Τζένερ και η μητέρα τους Κρις επιμένουν να πάρουν μάγειρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This