Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντάει στις φήμες που την θέλουν να είναι η ιnfluencer που κατηγορείται για φοροδιαφυγή

Must Read

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην εκπομπή «Breakfast @ Star» και αποκάλυψε ποιο ήταν το όνειρό της όταν ήταν μικρή.

«Μικρή ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Ασχολήθηκα λίγο και έβγαλα και δύο τραγούδια. Μέχρι πέρσι μου γίνονταν προτάσεις για να τραγουδήσω σε νυχτερινό μαγαζί, έλεγα όχι αλλά γενικά είμαι άνθρωπος των εκπλήξεων» ανέφερε αρχικά η γνωστή influencer.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πως αυτήν την περίοδο δεν βρίσκεται σε σχέση.

«Έχω μετανιώσει για μία σχέση που είχα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα την άλλαζα. Είμαι μόνη σαν ανεμώνη αυτήν την περίοδο. Δεν επιδιώκω να μπω σε μία σχέση αυτήν την περίοδο, θέλω να εστιάσω σε μένα γιατί υπήρξα πολλά χρόνια σταθερά σε σχέσεις. Δεν συγχωρώ την κοροϊδία, γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη μου. Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφό μου, μπορεί να υπάρχει κάτι στα σκαριά αλλά δεν απατώ», τόνισε.

«Από τα 7 χρόνια γάμου, πήγα σε άλλη σχέση κατευθείαν, δε συμμαζεύομαι. Δεν βάζω μυαλό», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τις φήμες που την θέλουν να είναι η influencer που κατηγορείται για φοροδιαφυγή απάντησε πως: «Θα σου απαντήσω απλά και θα μείνω εδώ, δεν είμαι εγώ αυτή! Θέλω λίγη ηρεμία.»

Δείτε επίσης: Στάθης Σχίζας: «Πάνε δημοσιογράφοι στην Αλεξάνδρα και της λένε ότι εγώ έδωσα το δημοσίευμα για τη φοροδιαφυγή»

Τέλος αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Στάθη Σχίζα με τον οποίο, όπως αποκάλυψε, δεν κρατάει καμία επαφή.

«Ο χωρισμός μου με τον Στάθη πήρε τέτοιες διαστάσεις γιατί εκθέσαμε πολύ την σχέση μας. Σε κάθε περίπτωση θέλω να υπάρχει ηρεμία. Με τον Στάθη έχει κλείσει τελείως το κεφάλαιο, δεν μιλάμε πια καθόλου, και δεν θα ήθελα και να το συζητήσω είναι η αλήθεια».


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This