Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την Αλίκη (video)

Must Read

Συγκίνησε στη νέα του ανάρτηση για τη μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, που οπωσδήποτε νιώθει μια γλυκιά νοσταλγία για κείνην

Ο Γιάννης έφτιαξε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται μέσα από ένα τάμπλετ η σκηνή της Αλίκης στη «Νεράιδα και το παλικάρι», όπου ακούγεται να τραγουδάει το «Νανούρισμα», και από δίπλα ο ίδιος έπαιζε στο πιάνο το κομμάτι, συνοδεύοντάς την νοερά. Όλα αυτά στο λογαριασμό που έχει δημιουργήσει ο ίδιος στο Instagram, για να δημοσιεύει παλιές φωτογραφίες της μεγάλης σταρ του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

«Κάποτε μου είχες αφιερώσει αυτό το τραγούδι. Τώρα στο παίζω στο πιάνο, που τόσο πολύ σου άρεσε να με ακούς και εύχομαι να γαληνεύει την ψυχή σου εκεί ψηλά, που βρίσκεσαι», έγραψε ο Γιάννης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This