Έλενα Παπαρίζου για το φιλί με την Φουρέιρα: «Η Ελένη έκανε την πρώτη κίνηση! Ήταν πολύ αληθινό»

Must Read

Για το πολυσυζητημένο φιλί της Έλενας Παπαρίζου της Ελένης Φουρέιρα στα Mad Music Awards 2003, μίλησε η «number one» τραγουδίστρια στη ραδιοφωνική εκπομπή Cosmos Radio, αποκαλύπτοντας πως ήταν μία αυθόρμητη κίνηση μέσα από την οποία έδειξαν οι δύο τραγουδίστριες το σεβασμό και την εκτίμηση που έχουν η μία στην άλλη.

«Πάρα πολύ απλά γίνονται τα πράγματα. Κάτι ονειρεύεσαι, σηκώνεις το τηλέφωνο, κάνεις την πρόταση, λες “ναι” ή “όχι”, τώρα ή αργότερα. Ήταν τόσο ωραία η συνεργασία μας. Η Ελένη είναι ένα τόσο ταλαντούχο πλάσμα, δεν σταματάει ποτέ τις πρόβες. Το φιλί ήταν εντελώς αυθόρμητο, η Ελένη έκανε την πρώτη κίνηση. Ήταν πολύ αληθινό» αποκάλυψε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει για τις οποίες έχει μιλήσει ανοιχτά, τονίζοντας πως: «Καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του στο κομμάτι των πλαστικών επεμβάσεων. Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει baby bottox. Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι. Όσο να ‘ναι τα πράγματα… πέφτουν. Οτιδήποτε κάνουμε πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ πριν, να μην ξεκινάει η υπερβολή και να μην έχει τελειωμό. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας».

Δείτε επίσης: Έλενα Παπαρίζου: «Μετά την πλαστική επέμβαση στο στήθος, δεν μπαίνω στο φόρεμα της Eurovision»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This