Ηλιάνα και Snik πήγαν τον έρωτα τους σε… άλλο επίπεδο, αλλά και στο Μιλάνο (video)!

Must Read

Το πιο hot ζευγάρι της showbiz, κρατά δημοσιογράφους και φωτογράφους στην «τσίτα» εδώ και καιρό, όμως όπως όλα δείχνουν, το τελευταίο διάστημα, τα πράγματα όλο και «σοβαρεύουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες από γνωστό μηνιαίο περιοδικό, ο γνωστός ράπερ, Snik έκανε πρόταση συγκατοίκησης στην αυστηρή κριτή του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και εκείνη φαίνεται δέχτηκε με περίσσια χαρά, αφού από την πρώτη στιγμή, μετά βίας κρατούσε μυστικό το νέο της έρωτα.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στους φιλικούς τους κύκλους, το ζευγάρι δηλώνει ότι ακόμα κι αν ακούγεται βιαστική κίνηση, δεν μπορεί να περνάει χρόνο χώρια, γι αυτό αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα.

Με το καλό παιδιά, αναμένουμε και κουφέτα!

Δείτε επίσης: Ποιος Snik; Ο σύντροφος της Έλενας Χριστοπούλου είναι «το απόλυτο αρσενικό»! (video)

Να πούμε οτι οι κριτές του GNTM βρίσκονται στο Μιλάνο για τα γυρίσματα της εκπομπής! Το ιδιαίτερο της υπόθεσης είναι ότι την όμορφη Ηλιάνα ακολούθησε στην ιταλική πόλη και ο σύντροφός της! Αχ, τι κάνει ο έρωτας!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This