Έλλη Κοκκίνου και Ηλίας Γκότσης αγκαλιά στη Νάξο

Ο νικητής του «Survivor» 2018 στο νέο βιντεοκλίπ της αγαπημένης τραγουδίστριας

Must Read

Αγκαλιά στη Νάξο η Ελλη Κοκκίνου και ο Ηλίας Γκότσης. Ο νικητής του «Survivor» 2018, ο οποίος αποβλήθηκε από τον φετινό «All Star» κύκλο του reality επιβίωσης, είναι ο πρωταγωνιστής στο νέο βιντεοκλίπ της αγαπημένης τραγουδίστριας για το κομμάτι της «Πάμε γι’ άλλα».

Το single, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records και έχει γίνει ήδη επιτυχία, αφού δεν λείπει σχεδόν από κανένα dj set, υπογράφουν μουσικά και στιχουργικά ο Παναγιώτης Μπρακούλιας και ο Τάσος Λυμπέρης, αντίστοιχα.

Οσο για το εντυπωσιακό κλιπ του τραγουδιού, φιγουράρει στις μουσικές τάσεις του YouΤube, ενώ οι fans της Ελλης αυτοσχεδιάζουν στο ΤikΤοk δημιουργώντας ευφάνταστα videos. Το music video γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην πανέμορφη Νάξο, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, με τις backstage φωτογραφίες να μας μεταφέρουν στο κλίμα του shooting.

Παράλληλα με το νέο της δισκογραφικό βήμα, η Ελλη Κοκκίνου κάνει αυτήν την περίοδο live εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This