Η Μαρία Λεκάκη έγινε… top model κι αν θέλετε το πιστεύετε! (video)

Must Read

Μπορεί γενικά να κρατάει χαμηλό προφίλ, καθώς πέραν του ότι αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις, σπανίως απασχολεί τα ΜΜΕ και με την προσωπική της ζωή.

Όμως, μία στο τόσο, η Μαρία Λεκάκη κάνει «κάτι» και, έστω προσωρινά, καταφέρνει να… ταράξει τα νερά.

Όπως, για παράδειγμα, η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της, όπου τη βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η οποία και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους followers της, που έσπευσαν να σχολιάσουν το πόσο όμορφη δείχνει εκ του φυσικού της.

Η Μαρία, ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας για έναν… ακόμη πιο αξιοσημείωτο λόγο: έγινε top model!

Για την ακρίβεια, η δημοφιλής ηθοποιός, αποφάσισε να δεχτεί την πρό(σ)κληση του γνωστού σχεδιαστή μόδας και καλού της φίλου Πάρη Βαλταδώρου να κάνει πασαρέλα, φορώντας μια ιδιαίτερα κολακευτική δημιουργία του στο πλαίσιο της 26ης Εβδομάδας Μόδας «Athens Xclusive Designers Week», που διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο.

ΜΑΡΙΑ ΛΕΚΑΚΗ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

Μάλιστα, η Μαρία, όχι μόνο περπάτησε με απαράμιλλο στιλ στο catwalk, αλλά ο σχεδιαστής την επέλεξε και για το κλείσιμο του show του!

ΜΑΡΙΑ ΛΕΚΑΚΗ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

Απολαύστε την να κλέβει τις εντυπώσεις με τον αέρα της σταρ, που τη διακρίνει:

https://vimeo.com/372432623

https://vimeo.com/372432597

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This