H παράκληση της Άννας Βίσση: «Mην με αφήσετε να πεθάνω»

«Θα σκάσω άμα σταματήσω να τραγουδάω, θα πεθάνω. Οπότε μην με αφήσετε να πεθάνω» είπε στους θαυμαστές της κατά τη διάρκεια συναυλίας της

Must Read

Η Άννα Βίσση έδωσε μία μοναδική συναυλία στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της στη δισκογραφία. Μαζί της και ο συνθέτης αλλά και πατέρας της κόρης της Σοφίας Καρβέλα, Νίκος Καρβέλας, με τον οποίο τραγούδησαν μαζί επί σκηνής.

Κάποια στιγμή η Άννα Βίσση απευθύνθηκε στους θαυμαστές της οι οποίοι την αποθέωναν από κάτω και τους ζήτησε να μην την αφήσουν να πεθάνει. Σε βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok, η Άννα Βίσση ακούγεται να λέει:

«Έχω αποφασίσει με εσάς να μην λέω τη λέξη ευχαριστώ. Όσες φορές το λέω, μου λέτε “εμείς ευχαριστούμε”. Όσες φορές σας λέω είναι τιμή μου αυτό που συμβαίνει, μου λέτε “εμάς είναι τιμή μας”. Ωραία όλα αυτά, τα δέχομαι. Αυτή είναι η σχέση μας, η χημεία μας. Είναι ήδη 50 χρόνια που τραγουδάω και δεν ξέρω για πόσα ακόμα θα τραγουδάω, ούτε με ενδιαφέρει. Ψέματα λέω, με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Θα σκάσω άμα σταματήσω να τραγουδάω, θα πεθάνω. Οπότε μην με αφήσετε να πεθάνω» είπε η Άννα Βίσση στους θαυμαστές της.

Τότε το κοινό φώναξε «Όχι» και η Άννα Βίσση απάντησε: «Βαριές κουβέντες κι όμως τις λέω με κάποιο χιούμορ, γιατί έτσι παίρνω και τη ζωή μου».

@panikrecords “Μη με αφήσετε να πεθάνω”…#annavissi #annaversary #theatropetras #petroupoli #annavissi50 #panikgold #panikrecords #panikgold #greeksongs #greekmusic #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This