Marseaux: «Στην αρχή όλοι έλεγαν ότι δεν είμαι όντως bisexual, κι ότι το έκανα επίτηδες»

«Η αδελφή μου έχει την κοπέλα της και μένουν μαζί στο σπίτι, είναι όλα καλά, και νόμιζα ότι είναι όλοι οι γονείς έτσι, αλλά δεν είναι» είπε η τραγουδίστρια

Must Read

Η Μarseaux, έδωσε μια συνέντευξη στη LIFO και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο coming out που έκανε ως queer άτομο και συγκεκριμένα bisexual, για τα μηνύματα που δέχθηκε με αφορμή το τραγούδι της «Βότκα βύσσινο» και την πρόοδο που έχει γίνει στις μέρες μας όσον αφορά τη σεξουαλική ταυτότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

«Παρότι λένε ότι η κοινωνία γίνεται όλο και χειρότερη, εγώ νιώθω πως έχουμε κάνει τεράστια βήματα, ο κόσμος εξελίσσεται, ανοίγουν και τα μυαλά σιγά-σιγά και δημιουργείται χώρος για να εκφραστείς και να είσαι ο εαυτός σου. Όταν είχα βγάλει το «Βότκα βύσσινο» φοβόμουν ότι πάει η καριέρα μου, δεν θα με ξανακούσει κανείς, θα με κράξουν όλοι. Θεωρούσα ότι είναι πολύ μεγάλο βήμα για την ελληνική κοινωνία, και η «Βότκα βύσσινο» έγινε το μεγαλύτερό μου χιτ.

Ενώ φοβόμουν ότι θα μου καταστρέψει την καριέρα, μου την έφτιαξε. Και βλέπω ότι, όντως, όταν έχεις κότσια και τολμάς, το κοινό το εκτιμάει. Φοβήθηκα γιατί μιλάει για έναν έρωτα γυναίκας με γυναίκα, στην Ελλάδα δεν είχε βγει κάτι τέτοιο περί ομόφυλου ζευγαριού και θεωρούσα ότι ήταν too much, αλλά εν τέλει είδα ότι με επαίνεσε το κοινό. Στην αρχή όλοι έλεγαν ότι έκανα queerbaiting, ότι δεν είμαι όντως bi, κι ότι το έκανα επίτηδες για να πιάσω το κοινό. 

Είναι τεράστιο χρέος και τεράστια ευθύνη να λες μερικά πράγματα. Πάρα πολλοί γονείς μού είχαν στείλει μηνύματα όταν έβγαλα το «Βότκα βύσσινο», οι μισοί έλεγαν «σε ευχαριστώ, γιατί το παιδί μου ένιωσε ότι δεν κάνει κάτι λάθος», οι άλλοι μισοί μου έλεγαν “γιατί ωθείς το παιδί μου στην ομοφυλοφιλία;”. Μα εγώ το ωθώ; Δεν γίνεται να σε ωθήσει κάποιος, είναι κάτι φυσικό, δεν γίνεται να γίνει το παιδί σου queer, είναι κάτι που το έχει από τη φύση του.

Εσύ πρέπει να το αποδεχτείς, το παιδί δεν κάνει κάτι κακό. Εκεί έξω υπάρχουν πολλοί κακοί γονείς, και δεν το κάνουν επίτηδες, είναι αμόρφωτοι, δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν. Έχω φίλη που έχει φάει ξύλο από τον πατέρα της επειδή εν έτει 2023 είπε στους γονείς της ότι της αρέσουν τα κορίτσια. Δεν μπορείς να καταγγείλεις κάπου ότι αντέδρασαν λάθος οι γονείς σου, σε στιγματίζει όμως. Η φίλη μου ένιωθε ότι κάνει κάτι λάθος, μου έλεγε «θα την πεθάνω τη μάνα μου», ενώ η μάνα της την καταπιέζει.

Για ένα πράγμα είμαι ευγνώμων στον πατέρα μου, που ήταν πάντα πολύ ανοιχτός άνθρωπος, ήταν πάντα διακριτικός, μας στήριζε σε όλα. Η αδελφή μου έχει την κοπέλα της και μένουν μαζί στο σπίτι, είναι όλα καλά, και νόμιζα ότι είναι όλοι οι γονείς έτσι, αλλά δεν είναι. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν περάσει βασανιστήρια επειδή είναι queer» ανέφερε στη συνέντευξή της η Marseaux.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This