Δείτε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Κάναμε ρεφλέ και θεραπεία και τώρα σειρά έχει το κούρεμα», έγραψε

Must Read

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής της μετά το τέλος του Survivor All Star στο οποίο κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση, ενώ ο σύντροφός της Σάκης Κατσούλης κέρδισε το έπαθλο και την πρώτη θέση για δεύτερη φορά.

Μετά την “αποτοξίνωση” τόσων μηνών από τα social media, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επανήλθε στην ενεργό δράση και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους την περιποίηση που έκανε στα μαλλιά της πηγαίνοντας στο κομμωτήριο αλλά και το νέο της κούρεμα.


«Κάναμε ρεφλέ και θεραπεία και τώρα σειρά έχει το κούρεμα», έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε ένα βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram, ενώ σε άλλο instastory σημείωσε: «Fresh hair don’t care! Μα κάποια χαρά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This