Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Λογικά πρώτα θα έρθει το παιδάκι και μετά ο γάμος, θα πάμε για γαμοβάφτιση»

«Η γκρίνια είναι η γλύκα της γυναίκας, το αλατοπίπερο στη σχέση μας», λέει ο Σάκης Κατσούλης.

Must Read

Τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη τους γνωρίσαμε μέσα από το Survivor του 2021.

Η ιστορία αγάπης τους είχε πάρει μεγάλη δημοσιότητα σκάφος την περίοδο που συμμετείχαν στο reality επιβίωσης ήταν χωρισμένη και η συνύπαρξη τους στον Άγιο Δομίνικο συνέβαλε για να τα ξαναβρούν.

Oι δυο τους μάλιστα συμμετείχαν και στο φετινό survivor με τον Σάκη Κατσούλη να ανακηρύσεται για δεύτερη φορά νικητής.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε στο περιοδικό «You» για την απόφασή τους να ζήσουν για δεύτερη φορά αυτή την εμπειρία, αλλά και για την πορεία της σχέσης τους.

Για ποιο λόγο είπατε «ναι» για δεύτερη φορά στο Survivor;

Σάκης Κατσούλης: Το Survivor για μένα ήταν ένα όνειρο, ειδικά από θέμα αγωνισμάτων. Τη δεύτερη φορά πήρα ένα μεγάλο ρίσκο, γιατί είχα ήδη ένα τίτλο και η αποτυχία θα ήταν πολύ άσχημο συναίσθημα, παρόλα αυτά δεν θα μπορούσα να γυρίσω την πλάτη στο πρόγραμμα που μου άλλαξε τη ζωή και σε όλους εκείνους που με στήριξαν το 2021.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αγαπάω αυτό το πρόγραμμα γιατί με ανέδειξε, άρα όταν μας έγινε η πρόταση για το All Star, τη θεώρησα πολύ τιμητική. Το σκεφτήκαμε αρκετά, γιατί είχαμε πολλές υποχρεώσεις, και φοβηθήκαμε στην ιδέα να περάσουμε πάλι τις ίδιες δυσκολίες παρ’ όλα αυτά ήταν ένας καινούργιος στόχος για εμάς και γι’ αυτό πήραμε από κοινού την απόφαση να συμμετέχουμε στο Survivor All Star.

Φτάσατε στα όριά σας;

Σάκης Κατσούλης: Οι δύο πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι, επειδή ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες με την Μαριαλένα και με βάραινε αυτό. Παρ’ όλα αυτά η στήριξή της στους αγώνες και το γεγονός ότι μου έλεγε: «Κάνε υπομονή, θα αλλάξουν τα πράγματα», με κράτησε εκεί.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έφτασα πολλές φορές στα όριά μου στον Άγιο Δομίνικο και νομίζω ότι φάνηκε αυτό, γιατί δεν κρύβω τα συναισθήματά μου. Το Survivor γενικά πιστεύω πως είναι ένα κοινωνικό πείραμα που φτάνει τον άνθρωπο στα όριά του, όχι μόνο λόγω της πείνας, αλλά παίζει τρομερό ρόλο και το ψυχολογικό κομμάτι: Από τη μία σου λείπει η οικογένειά σου και από την άλλη πρέπει να συνεργαστείς με ξένους ανθρώπους που ενδεχομένως να θέλουν να πάρουν κάτι από σένα, οπότε κάνεις δεύτερες σκέψεις. Σίγουρα βγήκα πιο δυνατή, διότι μέσα από τις δυσκολίες μπορείς να εξελιχθείς και να φτάσεις στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Σταθήκατε ψυχολογικό στήριγμα ο ένας για τον άλλο;

Σάκης Κατσούλης: Προφανώς, αν εξαιρέσουμε το πρώτο διάστημα που δεν μπορούσαμε να έχουμε επαφή και ήταν πολύ δύσκολη η επικοινωνία μεταξύ μας. Όταν βρεθήκαμε στην ίδια ομάδα πλέον ήμασταν πολύ καλύτερα, ήμασταν ενωμένοι και στήριζε ο ένας τον άλλον, οπότε είχαμε ένα αβαντάζ έναντι των υπολοίπων.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Εμπιστευόταν ο ένας τον άλλον απόλυτα, κάτι που δεν συνέβαινε με τους υπόλοιπους παίκτες. Όταν του εκμυστηρευόμουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μου, ήξερα ότι θα με καταλάβει και θα μου δώσει την πιο κατάλληλη συμβουλή. Στην αρχή δεν ήμουν καθόλου καλά, ήθελα να μιλήσω με τον Σάκη, αλλά τον έβλεπα μόνο για λίγο στα αγωνίσματα.

Το γεγονός ότι βρισκόσασταν σε διαφορετικές ομάδες ήταν σημείο τριβής ανάμεσα σας;

Σάκης Κατσούλης: Το ευτυχές ήταν ότι δεν ήρθαμε ποτέ σε ρήξη και δεν τσακωθήκαμε. Ήμασταν πολύ συνειδητοποιημένοι και γνωρίζαμε ότι ενδεχομένως να βρισκόμαστε σε διαφορετικές ομάδες, παρ’ όλα αυτά είναι πολύ διαφορετικό όταν το ζεις.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το κακό όταν είσαι σε διαφορετική ομάδα από τον άνθρωπό σου είναι ότι δεν μπορείς να χαρείς 100%. Κέρδιζα ένα έπαθλο φαγητού και δεν μπορούσα να πανηγυρίσω, στεναχωριόμουν γιατί δεν θα έτρωγε ο Σάκης. Βέβαια, τον πρώτο καιρό εκείνος κέρδιζε τα περισσότερα έπαθλα, εγώ ήμουν νηστική. (γελάει)

Η περιπέτεια του Survivor δυνάμωσε τη σχέση σας;

Σάκης Κατσούλης: Φυσικά, και τις δύο φορές το παιχνίδι μας έφερε αρκετά κοντά και μας δυνάμωσε. Ζήσαμε για μήνες μακριά από εξωτερικούς παράγοντες, υποχρεώσεις και κινητό, και ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο -κάτι που δεν είναι εύκολο να νιώσει αντίστοιχα ένα ζευγάρι στην έξω ζωή. Μπορεί να είμαστε τεσσεράμισι χρόνια μαζί, αλλά νιώθω ότι γνωριζόμαστε πολλά περισσότερα, μία δεκαετία σίγουρα. Και είμαι ευτυχισμένος, γιατί δεν έχουμε κουραστεί από αυτό αλλά είμαστε ακόμη ερωτευμένοι.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έχουμε ακούσει ιστορίες από ζευγάρια στην καραντίνα, που ήταν όλη μέρα μαζί, και στο τέλος κατέληξαν να τσακωθούν πολύ άσχημα και να χωρίσουν. Νομίζω πως διαχειριστήκαμε τα πράγματα με πολύ σεβασμό και κατανόηση ο ένας για τον άλλον και αυτό δυνάμωσε τη σχέση μας. Έχουμε περάσει από 40 κύματα, αλλά αντί αυτό να μας απομακρύνει, μας ενώνει ακόμα περισσότερο.

Πιστεύατε ότι θα κατακτήσετε ξανά την πρώτη και την τρίτη θέση αντίστοιχα;

Σάκης Κατσούλης: Δεν μπήκα με τόσο μεγάλες βλέψεις, ήξερα ότι φέτος θα βρισκόμαστε απέναντι σε δυνατούς παίκτες, που γνωρίζουν το Survivor. Παρ’ όλα αυτά είμαστε ανταγωνιστικό ζευγάρι και νομίζω έχουμε αποδείξει ότι δεν μας αρέσει να χάνουμε, ακόμη και όταν παίζαμε αντίπαλοι ο ένας με τον άλλον κάνουμε πλάκα μεταξύ μας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τον πρώτο καιρό, πέρασα αρκετά δύσκολα και πολλές φορές έλεγα ότι θα φύγω από το παιχνίδι. Αλλά δεν το έκανα γιατί δεν έχω μάθει να τα παρατάω. Από ένα σημείο κι έπειτα φανταζόμουν ότι θα φτάσω μέχρι το τέλος, όχι από υπεροψία αλλά γιατί είχα πείσμα και θέληση. Πίστευα στον εαυτό μου.

Σάκη, πώς θα χαρακτήριζες τη σχέση σου με την Μαριαλένα, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους;

Σάκης Κατσούλης: Είναι το highlight. (γελάει) Πολλοί τη λένε «γκρινιάρα», αλλά εγώ πιστεύω ότι η γκρίνια είναι η γλύκα της γυναίκας, το αλατοπίπερο στη σχέση μας και αυτό μας κρατάει τόσο ενωμένους. Ο κόσμος έβλεπε για μεγάλο διάστημα τη Μαριαλένα να είναι άσχημα ψυχολογικά, αλλά πολλές φορές στάθηκε στο πλευρό μου και ήταν εκείνη που με κράτησε στο παιχνίδι, όταν αντίστοιχα περνούσα εγώ πολύ δύσκολα. Είναι ο άνθρωπός μου.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μπορεί να λένε ότι είμαι γκρινιάρα, αλλά πραγματικά αυτό πού εισπράττω από τον Σάκη είναι ότι αυτή η γκρίνια δεν μας επιτρέπει να ρουτινιάζουμε. Θέλω να πω, ωστόσο, ότι στο Survivor είναι λογικό να βγαίνουν περισσότερα νεύρα, γιατί παίζει ρόλο η πείνα και τα ορμονικά, που βαράνε καμπανάκι ορισμένες φορές. Ήμουν τυχερή επειδή ήξερα ότι ο Σάκης, δεν πρόκειται να με παρεξηγήσει, ίσα-ίσα ήταν δίπλα μου και μου εξηγούσε τα πάντα με ήρεμο τρόπο.

Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήσασταν μαζί. Αν σας έλεγαν πριν από δυόμισι χρόνια ότι θα τα ξαναβρίσκατε και θα κερδίζατε τις πρώτες θέσεις στο Survivor, θα το πιστεύατε;

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Αλλά με όσα συνέβησαν κατάλαβα αυτό που λένε, ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν δεν χώριζα με τον Σάκη, δεν θα δήλωνα ποτέ συμμετοχή στο Survivor, δεν θα με ακολουθούσε στον Άγιο Δομίνικο, και δεν θα άλλαζε η ζωή μας.

Σάκης Κατσούλης: Tα πράγματα έχουν εξελιχθεί καλύτερα απ’ ό,τι τα ονειρευόμουν. Στο πρώτο Survivor μπήκαμε χωρισμένοι και παρ’ όλα αυτά, αφότου τελείωσε, καταλάβαμε ότι θέλουμε να ξαναείμαστε μαζί, γιατί ταιριάζουμε και περνάμε καλά. Το δεύτερο Survivor ήρθε με μια ακόμη τεράστια επιτυχία, επειδή ήμουν ο πρώτος Έλληνας Survivor All Star και είναι μία πολύ τιμητική θέση για μένα, ενώ συνεχίζουν όλα να βαίνουν καλώς στη σχέση μας με την Μαριαλένα.

Αν σας ζητούσαν να επιλέξετε ανάμεσα στα χρήματα που έχετε κερδίσει μέχρι σήμερα από το Survivor, και στη σχέση σας, τι θα προτιμούσατε;

Σάκης Κατσούλης: Προφανώς την σχέση μας. Έχουμε ζήσει πολλά μαζί και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάνω απ’ όλα, τα οικονομικά έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που κρατάμε από το παιχνίδι είναι η αγάπη του κόσμου, και το γεγονός ότι προφανώς είδαν κάτι καλό σε εμάς για να μας στηρίξουν σε δύο κύκλους μεγάλης διάρκειας.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Γενικά στη ζωή μου επενδύω περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις, όχι στα υλικά αγαθά. Η απάντηση είναι μονόδρομος, θα άφηνα όλα τα λεφτά του κόσμου για να είμαι μαζί με τον Σάκη. Είναι πολύ σπάνιο να βρίσκεις έναν άνθρωπο που σε αγαπάει πραγματικά και είναι δίπλα σου σε όλα, ειδικά στις μέρες μας.

Στο Survivor είδαμε μία… πρόβα πρότασης γάμου σε ύψος 50 μέτρων. Πώς σου ήρθε αυτό;

Σάκης Κατσούλης: Ήταν άβολο, αλλά εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι είμαστε ένα τίποτα και μπορεί όλα να τελειώσουν. Eκτίμησα το γεγονός ότι έχω περάσει τόσο όμορφα με την Μαριαλένα και μου βγήκε πολύ αυθόρμητα.

Μαριαλένα πώς ένιωσες εκείνη τη στιγμή;

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση, ένιωσα λίγο αμήχανα γιατί δεν μου έχουν ξανακάνει πρόταση γάμου -ούτε σε πρόβα. Ταυτόχρονα, όμως, χάρηκα που εκδήλωσε ο Σάκης αυτή τη σκέψη του και μου βγήκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Άρα αν σου ξανακάνει την πρόταση στα σοβαρά, θα δεχθείς;

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ας έρθει εκείνη η ώρα και θα δούμε… Λογικά θα δείτε την αντίδρασή μου γιατί θα την βιντεοσκοπήσει. (γέλια)

Τον γάμο ποτέ να τον περιμένουμε;

Σάκης Κατσούλης: Ο γάμος είναι απλά μια ταμπέλα που μπαίνει για την ολοκλήρωση της σχέσης. Εμείς νιώθουμε πολύ καλά μεταξύ μας και νομίζω ότι αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία σε κάθε ζευγάρι. Είμαστε μαζί αρκετά χρόνια, έχει δοκιμαστεί η σχέση μας σε πολλά επίπεδα, οπότε ό,τι έρθει από εδώ και πέρα είναι ευπρόσδεκτο. Γιατί όχι ένα παιδί και ένας γάμος;

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το πότε θα γίνει ο γάμος εξαρτάται από τον Σάκη, διότι ακόμα δεν έχει κάνει κανονική πρόταση… Αλλά κι εγώ θεωρώ τον γάμο απλά ως μία διαδικασία που πρέπει να γίνει, για να πάρεις την ευλογία του Θεού. Από κει και πέρα, είμαστε πολύ καλά και δεν χρειάζεται να μπει η ταμπέλα ότι είμαστε παντρεμένοι για να το αποδείξουμε. Λογικά πρώτα θα έρθει το παιδάκι και μετά ο γάμος, θα πάμε για γαμοβάφτιση. (γέλια)

Στο προηγούμενο Survivor η μητέρα σου είχε πει πολλά για τον Σάκη. Πώς καταφέρατε να της αλλάξετε γνώμη, σε σημείο που πλέον σου ζητάει εγγόνι με τον ίδιο άνθρωπο;

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Όταν είχαμε χωρίσει με τον Σάκη, η μαμά μου δεν με έβλεπε καλά, γι’ αυτό είπε ό,τι είπε όταν μπήκε εκείνος στο παιχνίδι. Ωστόσο είδε στην πορεία ότι ο Σάκης με φροντίζει, τους έφερα σε επαφή, συζήτησαν μεταξύ τους και το λύσανε.

Σάκης Κατσούλης: Ήταν απόλυτα λογικό να επηρεαστεί η γυναίκα απ’ όλη την πίεση που δέχτηκε, που καθημερινά ήταν άνθρωποι κάτω από το σπίτι της και της έλεγαν πράγματα για το παιδί της τα οποία δεν μπορούσε να ξέρει αν ισχύουν. Χαίρομαι που στο τέλος δέχτηκε την άποψη της κόρης της, εφόσον την έβλεπε ευτυχισμένη και πλέον είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This