Παύλος Χαϊκάλης: Τόσα χρεώνει τους πελάτες του για να μία «συνεδρία» αστρολογίας

Δεν είναι και λίγα...

Must Read

Μετά την κατακραυγή που βίωσε ο Παύλος Χαϊκάλης εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός τους με τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης, έκανε στροφή στην καριέρα του και ασχολείται πλέον με την αστρολογία.

Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να αναλύσει και τον αστρολογικό χάρτη του του βιαστή και μαστρόπου Ηλία Μίχου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ, Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά», προκαλώντας αντιδράσεις.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερες δηλώσεις τους είχε κάνει τον αστρολογικό χάρτη και του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά δεν μπορούσε να αποκαλύψει περισσότερα γιατί, όπως είχε πει χαρακτηριστικά, θα γινόταν της κακομοίρας. Ενώ δεν δίστασε να δει και τι μέλλον γενέσθαι για την Εύα ΚαΪλή. 

Πόσα όμως παίρνει για μία ανάλυση ενός αστρολογικού χάρτη; Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο πρώην ηθοποιός χρεώνει τους πελάτες του 120 ευρώ για μία συνεδρία 90 λεπτών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This