«Όλοι μας ελπίζουμε σε ένα θαύμα» λένε φίλοι της Λιζέτας Νικολάου που δίνει μάχη διασωληνωμένη

Must Read

Κορυφώνεται η αγωνία για τα αγαπημένα πρόσωπα της Λιζέτας Νικολάου, η οποία, όπως αποκάλυψε πρώτη η «Espresso», παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά.

  • Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Οπως είχαμε αποκαλύψει, η Ελληνίδα τραγουδίστρια την προηγούμενη Παρασκευή γλίστρησε από τις σκάλες καταστήματος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε κατεπειγόντως με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Πειραιά, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με την κατάστασή της να είναι εξαιρετικά σοβαρή και, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον της, δυστυχώς μη αναστρέψιμη!

Από την πρώτη στιγμή της αποκλειστικής δημοσίευσης του ρεπορτάζ μας, το τηλεφωνικό κέντρο της «Espresso» κατακλύστηκε από τηλεφωνήματα αγαπημένων φίλων αλλά και θαυμαστών της τραγουδίστριας. Mάλιστα πολλοί εξ αυτών θέλησαν να δημοσιοποιήσουμε και τις ευχές τους αλλά και την ελπίδα τους για ένα θαύμα! Ενας εξ αυτών είναι ο Κώστας Σκόνδρας. πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Τραγουδιστών, ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του Ζωή αποτελούν τους πιο στενούς φίλους της Λιζέτας, αφού για πολλές ημέρες διέμενε ως φιλοξενούμενη στο σπίτι τους.

«Συγκλονισμένοι»

«Πρόκειται για μία σπουδαία φίλη. Διέμενε πολύ συχνά στο σπίτι μας και περνούσαμε υπέροχα. Την προηγούμενη ημέρα από το ατύχημά της φιλοξενήθηκε σε εμάς. Είχαμε προγραμματίσει, μάλιστα, και τις διακοπές μας στη Χαλκιδική. Δυστυχώς, όμως, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει! Με την είδηση του ατυχήματός της είμαστε συγκλονισμένοι. Εχουμε καταρρακωθεί. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα! Μαζί με τη σύντροφό μου τη Ζωή είμαστε πλημμυρισμένοι από αναμνήσεις. Με τη Λιζέτα τραγουδήσαμε μαζί, διασκεδάσαμε και σήμερα προσευχόμαστε να την έχουμε κοντά μας, για πολλά χρόνια ακόμα. Από την ημέρα που δημοσιεύτηκε η είδηση του ατυχήματος δεν έπαψαν να χτυπούν τα τηλέφωνα. Επικοινώνησαν τουλάχιστον 60 συνάδελφοι για να ρωτήσουν -με αγωνία- για την υγεία της. Ολοι μας προσευχόμαστε για ένα θαύμα!» λέει συγκλονισμένος!

Κώστας Σκόνδρας

Ο Δημήτρης Αβδέλος, ένας από τους γνωστούς, παλιούς μπον βιβέρ Πλακιώτες, στενός και αγαπημένος φίλος της τραγουδίστριας, μας μίλησε με λυγμούς: «Δεν μπορώ να αντιμετωπίσω αυτό που συνέβη στη Λιζέτα. Είμαστε κάτι περισσότερο από αδέλφια, με έχει τρελάνει το γεγονός. Είναι άδικο. Αν μπορούσα να έδινα το ένα μου χέρι για να ζήσει, θα το έκανα αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι κρίσιμη και ανεπιστρεπτί η κατάστασή της. Επικοινωνώ συνέχεια με τη στενή της φίλη Ελένη Ροδά για να μαθαίνω νέα της. Προσεύχομαι στον Θεό και στέλνω στη Λιζέτα μας, αυτή την τεράστια ψυχή και τη σπουδαία καλλιτέχνιδα, τις καλύτερες ευχές μου».

Δημήτρης Θεοφίλου

Στενός και αγαπημένος φίλος της Λιζέτας είναι και ο επιχειρηματίας του Μαγεμένου Αυλού Δημήτρης Θεοφίλου. Από τη στιγμή που διέρρευσε η είδηση του ατυχήματός της, αγόγγυστα απαντά στα δεκάδες τηλεφωνήματα που τον κατακλύζουν. Περισσότερο ψύχραιμος από τους υπόλοιπους φίλους της, δήλωσε στην «Espresso»: «Εάν είναι να μας εγκαταλείψει, ας γίνει χωρίς πόνο, κι αν είναι να γυρίσει κοντά μας, θα το χαρούμε σαν να πρόκειται για εμας τους ίδιους! Είμαστε ατελείωτα χρόνια φίλοι. Πρόκειται για μια όμορφη καλλιτέχνιδα, μια αξιολάτρευτη μητέρα και γιαγιά. Και μια σπουδαία φωνή! Λιζέτα, γύρισε κοντά μας!»

Δημήτρης Κοντογιάννης

Από την άλλη, ο Δημήτρης Κοντογιάννης, πασίγνωστος ερμηνευτής ρεμπέτικων τραγουδιών και στενός φίλος της, μας λέει: «Εχουμε συνεργαστεί χρόνια ολόκληρα, κάνουμε καθημερινή παρέα. Είμαστε αγαπημένοι και αληθινοί φίλοι. Η Λιζέτα είναι σπουδαίος άνθρωπος και μια τεράστια τραγουδίστρια! Είμαι συγκλονισμένος και απίστευτα λυπημένος. Δεν μιλάω σε κανέναν… Ηταν υγιέστατη! Η είδηση του ατυχήματός της μας έριξε από τα σύννεφα. Το ατύχημα της προέκυψε από το πουθενά κι αυτό δεν το χωράει το μυαλό μας. Δυστυχώς, είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και οι γιατροί δηλώνουν ότι δεν υπάρχει καμιά ελπίδα και πιθανότητα επιστροφής. Παρ’ όλ’ αυτά εμείς ελπίζουμε».

Θάνος Καλληώρας

Ο Θάνος Καλληώρας -μαζί με την τραγουδίστρια Ελένη Ροδά- συνεργάστηκε μαζί της στην τελευταία μουσική της εμφάνιση, στη συναυλία που δόθηκε στον Δήμο Γλυφάδας. «Είμαι συγκλονισμένος! Πριν από 15 ημέρες ήμασταν -όλοι μαζί- με την Ελένη Ροδά σε πρόβες για την παράσταση του Δήμου Γλυφάδας. Η είδηση του ατυχήματός της ήταν κεραυνός εν αιθρία. Η Λιζέτα είναι ένας απίστευτα δοτικός άνθρωπος και εξαιρετικά αγαπητή. Εύχομαι να το ξεπεράσει, να γίνει καλά και να γυρίσει κοντά μας. Πρόκειται για ένα απίστευτο γεγονός. Οι προσευχές όλων μας και η θετική μας ενέργεια είναι μαζί της. Ευχόμαστε να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Ολη η Ελλάδα είναι αναστατωμένη».

Συγκλονισμένη και καταρρακωμένη είναι και η Ελένη Ροδά. Η επικοινωνία μαζί της στάθηκε σχεδόν ακατόρθωτη, αφού κατέρρευσε και δεν μπόρεσε να πει λέξη. Μετά τη Ρένα Κουμιώτη –που υπήρξε κουμπάρα και στενή φίλη της– η Λιζέτα Νικολάου αποτελεί την τελευταία επιστήθια φίλη της…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This