Η ευγενική απάντηση στο κακόβουλο σχόλιο που δέχθηκε η «σκύλα» και «κακιασμένη» Παρασκευή Κερασιώτη

Το μάθημα ζωής που δίνει στους διαδικτυακούς της φίλους!

Must Read

Την Παρασκευή Κερασιώτη τη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Η όμορφη τσιγγάνα κατάφερε με το ήθος της και την σκληρή δουλειά να φτάσει μέχρι τον τελικό του reality μόδας. Έκτοτε εργάζεται ως μοντέλο αλλά και ως σερβιτόρα για να μπορέσει να επιβιώσει.

Η ίδια έχει δεχθεί αρκετές φορές αρνητικά σχόλια για την επιλογή της να κάνει δεύτερη δουλειά αλλά και για την καταγωγή της, ωστόσο το νεαρό μοντέλο προσπαθεί να μην επηρεάζεται από την κακεντρέχεια των ανθρώπων.

Δείτε επίσης: Η Παρασκευή Κερασιώτη χορεύει και τραγουδάει τσιγγάνικα δηλώνοντας υπερήφανη για την καταγωγή της

Δείτε επίσης: Πλάνταξε στο κλάμα η Παρασκευή Κερασιώτη: «Ο κόσμος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κρίνει»

Πρόσφατα μάλιστα δέχθηκε ακόμη ένα αρνητικό σχόλιο για την συμπεριφορά της στο GNTM.

Συγκεκριμένα δέχθηκε ένα μήνυμα στο instagram όπου έγραφε πως: «Ξαναβλέπω το GNTM και αλήθεια θέλω να σου πω πόσο σκύλα και κακιασμένη ήσουν. Πόσο άθλια επιχειρήματα είχες και πόσο θράσος έβγαζες. Ευτυχώς που οι άνθρωποι βλέπουν και δεν νίκησες».

Η Παρασκευή Κερασιώτη δεν άφησε αναπάντητο το μήνυμα και με την ευγένεια που τη διακατέχει της έγραψε: «Να είσαι καλά κορίτσι μου».

Στην συνέχεια η Παρασκευή Κερασιώτη, μέσω instastory, εξήγησε τον λόγο που δημοσίευσε το εν λόγω μήνυμα τονίζοντας πως: «Μου έστειλε αυτό το μήνυμα ένα κορίτσι, δεν θέλω να δείξω το προφίλ της. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν με επηρεάζουν τα αρνητικά τα σχόλια, όμως υπάρχουν άνθρωποι που επηρεάζονται από ανθρώπους όπως αυτό το κορίτσι που χωρίς να με ξέρει χωρίς να ξέρει πως είναι η ζωή μου, τι περνάω στη ζωή μου, μου έγραψε όλα αυτά. Δυστυχώς ο κόσμος δεν έχει τρόπους, ανοίγει το στόμα του και λέει ό,τι θέλει, σε κρίνουν χωρίς να σε ξέρουν.

Πόσο ευχαριστώ τους γονείς μου για τους τρόπους που μου έδωσαν, για τον άνθρωπο που με έχουν κάνει. Το ανέβασα αυτό για να σας πω να μην σας αγγίζουν καθόλου τα αρνητικά σχόλια, ό,τι και να σας λένε εσείς να τους χαμογελάτε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This