H Κατερίνα Στεφανίδη «μεγαλώνει μέσα της έναν εξωγήινο» – «Τουμπάνιασε» το πόδι της μετά τον τραυματισμό

«Δυστυχώς όσο περνούσε η ώρα ο πόνος γινόταν χειρότερος...»

Must Read

Εκτός τελικού του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου που διεξήχθη στη Βουδαπέστη, βρέθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη εξαιτίας του τραυματισμού που είχε στο πόδι.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης την ώρα που έκανε προθέρμανση, έπαθε διάστρεμμα και λόγω της χαμηλής πίεσης που παρουσίασε και του σοκ, λιποθύμησε.

Η ίδια ωστόσο παρά του πόνους προσπάθησε να συμμετέχει κανονικά στον αγώνα, δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έλαβε μηνύματα συμπαράστασης. Έτσι λοιπόν η αθλήτρια ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση περιγράφοντας τι συνέβη ακριβώς, εκείνη την δύσκολη στιγμή για εκείνη.

«Όχι το καλύτερο timing. Χθες στο πρώτο μου δοκιμαστικό άλμα έπεσα περίεργα στο στρώμα και (μάλλον) έπαθα διάστρεμμα. Εξαιτίας του πόνου και του άγχους έπεσε η πίεση μου, λιποθύμησα και με πήραν με φορείο στο medical center. Αφού δέσαμε το πόδι μου επέστρεψα στο στάδιο 5 λεπτά πριν τελειώσουν τα δοκιμαστικά και παρόλο που ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι για μια ώρα κατάφερα να κάνω 2 καλά άλματα. Για αυτό πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δυστυχώς όσο περνούσε η ώρα ο πόνος γινόταν χειρότερος και όταν πλέον ήταν ώρα να αγωνιστώ δεν μπορούσα να βάλω βάρος στο πόδι μου. Θα περιμένουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα για την μαγνητική ελπίζοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην ατυχία αυτή ήμουν λίγο τυχερή και απέφυγα κάτι χειρότερο. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια χωρίς να χάσει το χιούμορ της προχώρησε σε ακόμη μία δημοσίευση, μέσα από την οποία έδειχνε στους followers της πως έχει γίνει το πόδι της μετά τον τραυματισμό.

«Νομίζω πως μεγαλώνω έναν εξωγήινο μέσα στο πόδι μου», σχολίασε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This