Kατερίνα Τεντόγλου: Η αδερφή του Μίλτου πόζαρε με το μετάλλιό του ρωτώντας «Ποιος το φόρεσε καλύτερα;»

Για το Μίλτο, η οικογένειά του είναι πολύ σημαντική

Must Read

Ο ιπτάμενος Μίλτος έβαλε στη συλλογή του το ένα και μοναδικό μετάλλιο που του έλειπε και πλέον είναι και επίσημα ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές της γενιάς του και του άλματος εις μήκος.

  • Από την Έλενα Φάκου

Ο Μίλτος Τεντόγλου το ζωντανό μας anime, πέταξε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου της Βουδαπέστης και με ένα τελευταίο έκτο άλμα στα 8.52 μέτρα κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής φέρνοντας πίσω στην Ελλάδα άλλη μία κορυφαία διάκριση.

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο μετά τον αγώνα του, συνέβη και ένα περιστατικό, το οποίο στη συνέχεια διευκρινίστηκε, καθώς ο Μίλτος απέφυγε να χαιρετήσει πρώτο έναν παράγοντα του ΣΕΓΑΣ και προτίμησε τον παππού του, τον οποίο είχε να δει πάνω από ένα χρόνο και αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό είναι μια απόδειξη του πόσο πολύ αγαπάει την οικογένειά του ο Mίλτος Τεντόγλου.

Ο Μίλτος έχει μια μικρότερη αδερφή, την Κατερίνα Τεντόγλου, η οποία μάλιστα πόζαρε με το μετάλλιό του και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: “Ποιός το φόρεσε καλύτερα;”

Η Κατερίνα πρόσφατα πήρε το πτυχίο της από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων και είναι η μεγαλύτερη fan του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή αδερφού της.

Εμείς κάναμε μια βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τη γνωρίσαμε καλύτερα.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This