Νία Βαρντάλος: Το μότο για μία πετυχημένη καριέρα

Must Read

Η Νία Βαρντάλος έγινε διάσημη με την πολύ επιτυχημένη κωμωδία «Γάμος…αλά Ελληνικά» (My Big Fat Greek Wedding, 2002), στην οποία σατίριζε τις ελληνοαμερικανικές οικογένειες.

Να σημειωθεί πως η ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3» βρίσκεται στην 7η θέση της λίστας του BBC με τις 10 καλύτερες ταινίες για το Σεπτέμβριο, και μάλιστα τη χαρακτηρίζει «ταινία – φαινόμενο» κάνοντας λόγο για «μια από τις πιο κερδοφόρες ρομαντικές κομεντί».

Η διάσημη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Marie Claire και μίλησε για την έφεση που έχει να γράφει κωμωδίες αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα ξεκινήματα της καριέρας της, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που τις ξεπέρασε.

«Έχω μια θεία που τη λένε Βούλα, έχει έναν όγκο στο σβέρκο της και νομίζει ότι είναι το δίδυμο της. Τέλεια, το έγραψα. Είχα παντρευτεί την προηγούμενη χρονιά. Το έγραψα. Έγραψα κάθε ιστορία που είχα να διηγηθώ. Δανείστηκα τον υπολογιστή ενός φίλου, δεν είχαμε καθόλου λεφτά. Και έγραψα το πρώτο χειρόγραφο του σεναρίου μέσα σε τρεις εβδομάδες. Το έστειλα στη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου για να κατοχυρώσω τα πνευματικά δικαιώματα επειδή δεν γνώριζα για το Writers Guild (σ.σ. το συνδικάτο που εκπροσωπεί τους συγγραφείς του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και που τώρα ηγείται του μεγάλου απεργιακού κύματος στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής).

Και μετά σκέφτηκα: Ωραία, έχω ένα σενάριο! Τι να το κάνω; Ας το στείλω στα κινηματογραφικά στούντιο! Φυσικά, γύρισε πίσω, στον ίδιο φάκελο, γιατί δεν δέχονται κείμενα από συγγραφείς χωρίς άδεια. Σκέφτηκα: ΟΚ, έχω κάνει θέατρο, θα ανέβω στη σκηνή και θα παίξω όλες τις ιστορίες από το σενάριο και θα ερμηνεύσω μόνη μου όπως τους χαρακτήρες. Όπως και έκανα».

«Οπότε πάντα λέω το εξής. Αν δεν χτυπήσει το τηλέφωνο σου για δουλειά, τηλεφώνησε εσύ στον εαυτό σου» συμπληρώνει η Nia Vardalos στη νέα της συνέντευξη,

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This