Ξέσπασε η Νατάσα Σκαφίδα: «Λυπηρός ο κιτρινισμός και οι άνθρωποι που τον προκαλούν για να βγουν στην επιφάνεια…»

Αφορμή στάθηκε η κόντρα του συζύγου της Γιάννη Βαρδή με την τελευταία σύντροφο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ.

Must Read

Η συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, προς τιμήν του αλήστου μνήμη τραγουδιστή Αντώνη Βαρδή, στάθηκε η αφορμή για να έρθει στο προσκήνιο η διαμάχη που έχει ο γιος του, Γιάννης Βαρδής με την τελευταία σύντροφό του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ.

Η Φιλοθέη Μωβ δεν παρευρέθηκε στην εν λόγω συναυλία καθώς πίστευε πως θα αθετούσε τον λόγο της απέναντι στον άνθρωπο που μοιράστηκε τις τελευταίες του στιγμές μαζί της. Όπως ισχυρίστηκε και η ίδια, ο Αντώνης Βαρδής έδωσε ευχή και κατάρα στα παιδιά του και στην οικογένειά του, αν μετά τον θάνατό γίνει κάποια συναυλία στο όνομά του… και σύμφωνα με εκείνη ο γιος του δεν σεβάστηκε την επιθυμία του.

Ο Γιάννης Βαρδής από την άλλη τόνισε πως ο πατέρας του δεν ήθελε να γίνει κάποια συναυλία ωστόσο ποτέ δεν τους το απαγόρευσε.

Δείτε επίσης: Ζαφείρης Μελάς για την συναυλία που ήταν αφιερωμενη στον Αντώνη Βαρδή: «Ήταν εκεί άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να είναι»

Το συγκεκριμένο θέμα πήρε μεγάλη τροπή και η σύζυγός του Γιάννη Βαρδή, Νατάσα Σκαφίδα ξέσπασε μέσω ενός story που ανάρτησε στο instagram account της λέγοντας πως: «Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς ένα τεράστιο γεγονός… που σκοπό είχε να τιμηθεί αυτός ο τεράστιος καλλιτέχνης ο Αντώνης Βαρδής…

Αυτό είναι το θέμα και αυτό θα έπρεπε να είναι το θέμα για όλους. Λυπηρός ο κιτρινισμός καθώς επίσης και οι άνθρωποι που τον προκαλούν για να βγουν στην επιφάνεια από την αφάνειά τους με κάθε τρόπο…

Χάνονται ψυχές άδικα και ο κόσμος ασχολείται με το αν όντως έδωσε άδεια ο Χ ή ο Ψ για να γίνει η συναυλία, με το αν καλέστηκε ο τάδε σε αυτή τη συναυλία και πάει λέγοντας.

Και εγώ αναρωτιέμαι αν έκανα καλά που επέλεξα να φέρω σε αυτόν εδώ τον κόσμο τα παιδιά μου και με τις αξίες θα μεγαλώσουν…

Αύριο, μεθαύριο θα κάνουν (τα παιδιά μου) αναζήτηση στo google το όνομα του παππού τους και τους πατέρα τους που είναι και θα είναι αξιολογότατοι καλλιτέχνες και θα τους βγάζει: Η δικαστική διαμάχη, η κόντρα με την Μωβ Ροζ Κίτρινη….

Αντί να τους βγάζει ο τεράστιος Αντώνης Βαρδής και η παρακαταθήκη σε όλο τον κόσμο με το έργο του. Ας προσέχουμε λιγάκι ποια θέματα πρέπει να περνάνε και ποια πρέπει να κόβονται μαχαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This